Ποιο νέο πρόσωπο εκδηλώνει ενδιαφέρον να ενταχθεί δυναμικά στην "ομάδα" του Χρήστου Παππού;;;

Ποιο νέο πρόσωπο εκδηλώνει ενδιαφέρον να ενταχθεί δυναμικά στην “ομάδα” του Χρήστου Παππού;;;
Ποιο νέο πρόσωπο εκδηλώνει ενδιαφέρον να ενταχθεί δυναμικά στην “ομάδα” του Χρήστου Παππού;;;

Ένα ακόμη κομμάτι του “παζλ” της κάλπης των δημοτικών εκλογών, φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να… ενωθεί με τα υπόλοιπα και να αποκαλυφθεί μία ακόμη ισχυρή φυσιογνωμία στην πολιτική σκηνή του Δήμου Φυλής! Μία συνεργασία που – εάν ευδοκιμήσει – δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο βασικός στόχος που τέθηκε εξ’ αρχής από τη διοίκηση, να αλλάξει δηλαδή το “brand name” της περιοχής, γίνεται πλέον ολοένα και πιο εφικτός!

 

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ήδη το ψηφοδέλτιο της διοικούσας παράταξης “Νέα Εποχή” που ηγείται ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ιδιαίτερα όπως αυτό διαμορφώνεται κατόπιν των πολύ προσεκτικών – και με αυστηρά κριτήρια – επιλογών των νέων συνεργατών του, οι οποίοι προτίθενται να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία 4 χρόνια από τους συνεργάτες του!

Οι φήμες μιλούν για ένα πραγματικά ΝΕΟ πρόσωπο στην πολιτική σκηνή του τόπου, που έχει δώσει ωστόσο σαφείς ενδείξεις της απεριόριστης αγάπης του γι’ αυτόν, μέσα από την πολυετή κι επιτυχημένη πορεία που έχει χαράξει με τη δραστηριότητά του, σε συγκεκριμένη δημοτική ενότητα του Δήμου Φυλής.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που, αν και προτίθεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον τοπικό πολιτικό στίβο, τα σημεία γραφής που έχει δώσει με το αθόρυβο μα… “εκκωφαντικό” έργο του, τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους πιο δημοφιλής και αγαπητούς από τους συνδημότες του!!!

Δικαιολογώντας ο ίδιος τους λόγους που τον οδήγησαν να εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να ενταχθεί στο δυναμικό του Χρήστου Παππού, είναι γιατί θεωρεί ότι “στο συνολικό έργο της διοίκησης αναγνώρισε τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και επισφραγίζοντας αυτή την εκτίμηση θέλει να συμπορευτεί με την ομάδα του”, υποσχόμενος παράλληλα να μην εγκαταλείψει τον χώρο μέσα στον οποίο δραστηριοποιείται με μεγάλη κοινωνική προσφορά, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Το όνομά του – εφόσον η συνεργασία επιτευχθεί και ανακοινωθεί – είναι βέβαιο ότι θα κάνει… κρότο!

Σχόλια
Επάνω