Πλήρης ανακαίνιση WC στο 4ο δημοτικό Άνω Λιοσίων - Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Πλήρης ανακαίνιση WC στο 4ο δημοτικό Άνω Λιοσίων – Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Πλήρης ανακαίνιση WC στο 4ο δημοτικό Άνω Λιοσίων – Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμο Φυλής εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, καθώς με την ολοκλήρωση του έργου της πλήρους ανακαίνισης των WC των αγοριών, ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Το σχετικό αίτημα από τα μέλη του Συλλόγου προς την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή προωθήθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία και ανέλαβε τη μελέτη και την κατασκευή του έργου.

Από τις τουαλέτες αποξηλώθηκαν όλες οι παλιές εγκαταστάσεις και τα είδη υγιεινής, τα οποία και αποκαταστάθηκαν με νέες, σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, παραδίδοντας ουσιαστικά έναν ολοκαίνουργιο χώρο.

Για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους, αλλά και για το άρτιο αποτέλεσμα των παρεμβάσεων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ευχαρίστησε τους αρμόδιους, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό από το “πριν” και το “μετά”, που καταδεικνύει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των ανακαινισμένων χώρων υγιεινής της δομής:

 

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Επάνω