Πιάστηκε στο... διχτάκι της μπασκέτας η "πρώτη φορά fylika"!

Πιάστηκε στο… διχτάκι της μπασκέτας η “πρώτη φορά fylika”!
Πιάστηκε στο… διχτάκι της μπασκέτας η “πρώτη φορά fylika”!

Γιατί ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ…

Αυτές οι τρεις εικόνες θα μπορούσαν να “σταθούν” από μόνες τους ως άρθρο και κάθε αναγνώστης να κάνει τους συλλογισμούς και τις εκτιμήσεις του, σχετικά με το αν είναι δόκιμο, για έναν υπεύθυνο και προνοητικό τρόπο διοίκησης ενός Δήμου, να προηγείται η 1η της 3ης εικόνας και ΠΟΤΕ το αντίστροφο! Εμείς, πάραυτα, θα επεκταθούμε, ούτως ώστε να εμβαθύνουμε στον δημαγωγικό ρόλο του αντιπροσωπευτικού μέσου “παρα – ενημέρωσης” της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φυλής, μετά από νεότερη παρεκτροπή τους να παρουσιάσουν σκωπτικά μία σημαντική ενέργεια της διοίκησης.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χίου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, όταν μία μπασκέτα που είχε χρόνια να συντηρηθεί έπεσε και καταπλάκωσε έναν 19χρονο αθλητή, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να αφήσει την τελευταία του πνοή στον χώρο που αγαπούσε και αφιέρωνε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του. Η τραγική κατάληξη του 19χρονου, βεβαίως, από καθαρή τύχη δεν επαναλήφθηκε σε πολλές άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, ως αποτέλεσμα κακής συντήρησης του εξοπλισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων ενός Δήμου:

Στον Δήμο Φυλής πάλι, η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” κ. Γιώργου Μαυροειδή, να αντικαταστήσει τις παλιές με επτά νέες, ολυμπιακού τύπου μπασκέτες, σε εξωτερικούς χώρους άθλησης, αποτέλεσε αντικείμενο χλευασμού (!!!) με αφορμή την τεχνική περιγραφή των μπασκετών, από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείπεται το… διχτάκι, ως απαραίτητο μέρος του συγκροτήματος!

Σε αυτή την αναφορά, στο ‘διχτάκι’ δηλαδή, βρισκόταν και όλη η ‘ουσία’ της είδησης, που απασχόλησε διασκεδαστικά τους… “έμπειρους αλιευτές ειδήσεων” του blog της αντιπολίτευσης, οι οποίοι εξάλλου – με βαθιά παρόρμηση – ομολόγησαν στο ίδιο άρθρο και για… “πρώτη φορά fylika” τον εκνευρισμό τους για τη δημοσιογραφική κάλυψη των έργων της διοίκησης από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!!!

Αν βέβαια ο φωτογραφικός τους φακός, που… φημίζεται για τις “λεπτομερείς” λήψεις του, είχε εστιάσει στις βάσεις των μπασκετών που αντικαταστάθηκαν, μάλλον δεν θα υπήρχε και λόγος να υποπέσουν σε ένα τέτοιο ατόπημα, να ασχοληθούν δηλαδή με το “διχτάκι” σε μια είδηση που σχετίζεται με την ασφάλεια των αθλητών!

Θα είχε, ωστόσο, εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε, αν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είναι σύμφωνος (;;;) με αυτό τον τρόπο διαχείρισης της αντιπολιτευτικής γραμμής που χαράζεται από το blog της… “πρώτης φοράς fylika“, που πρόσκειται στη δημοτική του παράταξη, ώστε να ξεκαθαρίσουν – επιτέλους! – κι οι δημότες:

Πρόκειται για ένα ακόμη μνημείο υποκρισίας του “fyliκού” μέσου (να πράττει ακριβώς αυτά που καταγγέλλει) και αντιστροφής της πραγματικότητας, από εκείνα που συστηματικά φιλοξενεί στις κίτρινες σελίδες του, ή μήπως τελικά ένας μικρός… “Αλέξης” κρύβεται πίσω από τον Αλέξανδρο;;;

Επάνω