"Πετώντας" στις παλαίστρες, σάρωσαν ξανά τα "Ζεφυριωτάκια" στο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης στη Λάρισα!

«Πετώντας» στις παλαίστρες, σάρωσαν ξανά τα «Ζεφυριωτάκια» στο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης στη Λάρισα!
«Πετώντας» στις παλαίστρες, σάρωσαν ξανά τα «Ζεφυριωτάκια» στο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης στη Λάρισα!

Με 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο, πήραν τη θέση τους στο βάθρο του Πανελληνίου Παιδικού Πρωταθλήματος Πάλης U13 – U11, οι ταλαντούχοι παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου! Η ομάδα – «φαινόμενο» του Διονύση Κατηφόρη και του Χρήστου Αθανασιάδη, που μέσα σε μόλις 3 χρόνια έχει καταφέρει να αποσπά σημαντικές διακρίσεις στα πρωταθλήματα πάλης και οι αθλητές της να αποτελούν πλέον υπολογίσιμη «δύναμη» στις αναμετρήσεις μεγάλων εθνικών διοργανώσεων, εντυπωσίασαν με την εξαιρετική τους απόδοση στις παλαίστρες της «βασίλισσας του κάμπου», εισπράττοντας τα χειροκροτήματα του φίλαθλου κοινού που παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο 11 και 12/05, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Λάρισας, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες.

Αποφασισμένοι να ανεβούν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, οι τρεις Πρωταθλητές Ελλάδος της κατηγορίας τους, Μάνος Νικολαϊδης, Χρήστος Μιχαηλίδης και Μαρίνα Κομίνη, έδωσαν συγκλονιστικές μάχες στα ταπί της διοργάνωσης και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση, εδραίωσαν την υπεροχή τους με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!

Στην κορυφή του βάθρου με χρυσά μετάλλια βρέθηκαν οι:

ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΜΙΝΗ

Ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση για τον:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση για τον:

ΙΩΣΗΦ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟ

Στο Παιδικό Πρωτάθλημα της Λάρισας συμμετείχαν με πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση και οι αθλητές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου: Παναγιώτης Αθανασιάδης, Μιχάλης Ευθυμιάδης, Ψύχας Δημήτρης, Κοσμάς Αθανάσιος και Λέχος Άγγελος, ενώ λόγω αιφνίδιας ασθένειας δεν κατόρθωσε να συμμετέχει στους αγώνες ο Δημήτρης Φουντής.

Συγκινημένος από την εξαιρετική παρουσία των αθλητών του, ο προπονητής τους Διονύσης Κατηφόρης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αυτά, λοιπόν, είναι κάποια από τα καμάρια μου! Τα καμάρια όλου του Ζεφυρίου! Πού παλεύουν για να μας κάνουν υπερήφανους… Και τα καταφέρνουν ΠΑΝΤΑ!!! Μέσα από τις νίκες τους, αλλά και μέσα από τις ήττες τους! Γιατί πάνω απ’ όλα ξεχωρίζουν για το ήθος και την πειθαρχία τους και δεν παλεύουν «απλά» για να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο… Παλεύουν για ν’ αλλάξουν τη μικρή μας κοινωνία!!!

Δίπλα τους και δίπλα μας, βρίσκονται οι υπέροχοι γονείς, που έχουν δημιουργήσει μια ζεστή και δεμένη οικογένεια στην Πάλη του Δ.Α.Σ. και όλοι μαζί είμαστε σφιχτά «αγκαλιασμένοι» από ανθρώπους που πίστεψαν σ’ αυτή την προσπάθεια – στα πολύτιμα παιδιά του Ζεφυρίου – και αγωνίζονται μαζί μας για έναν και μοναδικό σκοπό: Να αποδείξουμε ότι αξίζει όλο αυτό που γίνεται για τα παιδιά μας! Τα «Ζεφυριωτάκια μου»!!!

Νιώθω ευλογημένος και από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω, για πολλοστή φορά, τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τη δημοτική ομάδα του (ειδικότερα στους αντιδημάρχους Θανάση Σχίζα και Γιάννη Μαυροειδάκο και τον πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργο Μαυροειδή), που προσφέρουν στα παιδιά του Ζεφυρίου τις ευκαιρίες να διαπρέπουν ΚΑΙ στον Αθλητισμό και να «βροντοφωνάζουν» πάνω από το βάθρο των πρωταθλητών – να ακουστούν σε όλη την Ελλάδα! – ότι ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!

Τα 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο από το Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα της Λάρισας, το αποδεικνύουν!

Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την τονωτική ένεση υπερηφάνειας! Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά…»

Αξίζει να τονίσουμε ότι αν και οι υποχρεώσεις του κ. Διονύση Κατηφόρη είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο, λόγω της υποψηφιότητάς του στο τοπικό συμβούλιο του Ζεφυρίου με τον συνδυασμό του Χρήστου Παππού «Νέα Εποχή», το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του είναι στις προτεραιότητές του, καθώς το πάθος του για το άθλημα της Πάλης και τα «Ζεφυριωτάκια του» – όπως χαρακτηριστικά τα αποκαλεί – δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί, στερώντας χρόνο από τις καθημερινές προπονήσεις των αθλητών του για να κάνει προεκλογικό αγώνα, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο αγαπητό στους συνδημότες του!

Και ο στενός του συνεργάτης, όμως, Χρήστος Αθανασιάδης, περήφανος για τις επιτυχίες και την παρουσία της ομάδας στους αγώνες, συνεχάρη τους αθλητές συμβουλεύοντάς τους: «Αυτοί είναι οι καρποί των προσπαθειών σας! Γευτείτε τους για σήμερα και αύριο ξανά τα κεφάλια μέσα, για να ανεβαίνουμε κάθε φορά και ένα σκαλί. Ο πρωταθλητισμός είναι δρόμος ανηφορικός και δεν έχει στάσεις. Μόνο μικρές ανάσες δροσιάς, όπως ήταν και η σημερινή! Συγχαρητήρια σε όλους!»

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Νικολαϊδης, αφού συνεχάρη με τη σειρά του τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς που αποτελούν την «ψυχή» της ομάδας, δήλωσε σε σχετική ανάρτηση: «Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στον Δήμαρχο μας τον Χρήστο Παππού, στους δύο Αντιδημάρχους του Θανάση Σχίζα και Γιάννη Μαυροειδάκο και στον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ», Γιώργο Μαυροειδή, γιατί χωρίς το έντονο ενδιαφέρον και την ουσιαστική συμβολή τους στην ομάδα μας – που αποτελεί παράδειγμα για όλους τους παλαιστικούς συλλόγους της Ελλάδος! – δεν θα μιλούσαν σήμερα για μία ομάδα – «φαινόμενο»!

Ακολουθούν στιγμιότυπα που έπιασε ο φακός του #gavata.news από τους αγώνες των αθλητών του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, στη Λάρισα:

Επάνω