Ο MAD CLIP στο Ζεφύρι, για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου!!!

Ο MAD CLIP στο Ζεφύρι, για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου!!!
Ο MAD CLIP στο Ζεφύρι, για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου!!!

Σε… μουσική σκηνή θα μετατραπεί η αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου στις 8 Φεβρουαρίου, για να φιλοξενήσει τον αγαπημένο rapper καλλιτέχνη της νεολαίας, Mad Clip! Τη συναυλία διοργανώνει κατόπιν εκδήλωσης επιθυμίας των μαθητών του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου και η πρόσκληση του καλλιτέχνη – στην οποία ο ίδιος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία – αφορά σίγουρα μία πρωτοποριακή δράση για τα δεδομένα λειτουργίας των γονεϊκών φορέων, τα δραστήρια μέλη του οποίου εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μας το ζητήσατε, σας το υποσχεθήκαμε και ήρθε η ώρα να το κάνουμε πράξη!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας μας Mad Clip, θα βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου, για μία συναυλία που διοργανώνεται μετά από επιθυμία που εξέφρασαν οι μαθητές μας!!!

Η είσοδος στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με προσκλήσεις (τιμή κόστους 10 ευρώ) που θα διατίθενται από την ερχόμενη εβδομάδα και για τις οποίες θα μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας.

Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος και θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές του σχολείου μας!!!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη που έχει κλέψει τις καρδιές των εφήβων…

Ο Mad Clip είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της ελληνικής rap σκηνής. Ξεκίνησε ως μέλος της κολεκτίβας των Outkast Excellence και όλοι τον γνωρίσαμε ως αγγλόφωνο καλλιτέχνη. Ακολούθησαν κάποια χρόνια απουσίας στο εξωτερικό, μέχρι που πέρυσι ο Peter – όπως είναι το κανονικό του όνομα – επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα και επανασυστήθηκε στο εγχώριο κοινό ραπάροντας πλέον στα ελληνικά. Όλα ξεκίνησαν με το κομμάτι «Είμαι Τρελός», στο οποίο συμμετέχει και ο Τάκι Τσαν, για να ακολουθήσει μια τρελή χρονιά που περιλάμβανε μερικά εκατομμύρια views, κάποια beefs, αλλά και την έναρξη της συνεργασίας του με την Capital Music. Fast forward στο σήμερα και τον βρίσκουμε να ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα label της χώρας, να εμφανίζεται ζωντανά σε Ελλάδα και εξωτερικό, ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εγχώριας νέας σχολής του rap.

Πηγή: https://www.vice.com/gr/article

Επάνω