Ο Χρήστος Ρούσσας σε νέα… γυρίσματα!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Δέκα μέρες έχουν περάσει, από τις 10 Σεπτεμβρίου, που η παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» του Χρήστου Ρούσσα και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του, είχαν κάνει “σημαία” μία ανάρτηση που περιλάμβανε μια σειρά ερωτημάτων προς τη διοίκηση του Δήμου Φυλής, στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν ένα έργο πνοής, το Φωτοβολταϊκό Πάρκο, από το οποίο σύντομα – και για αρχή! – θα επωφελούνται εκατοντάδες νοικοκυριά του δήμου.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση χαρακτήρισε ως «προεκλογικές φανφάρες» τις αιτήσεις που καλούνται να συμπληρώσουν οι δημότες για δωρεάν ρεύμα και ακολούθησε μια λίστα ερωτημάτων του τύπου: «πότε ενημερώθηκε το δημοτικό συμβούλιο…;», «πότε αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο…;», «πότε κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο…;» και «πότε έγιναν όλα αυτά…;»…

Ο Χρήστος Ρούσσας σε νέα… γυρίσματα!

Στην πραγματικότητα, βέβαια, κάποιος “κακοήθης” θα σκεφτόταν πως ΑΝ αφιέρωνε ο κ. Ρούσσας λίγο χρόνο από τα… γυρίσματα των μικρού μήκους ταινιών, για να συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια, τέσσερα χρόνια τώρα, δεν θα είχε μείνει προεκλογικά με τόσες απορίες που εκθέτουν τον ίδιο αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού του!

«… Η παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» και εγώ προσωπικά (σ.σ. ο κ. Ρούσσας), με Μηχανικό και Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο θα επισκεφτούμε άμεσα την εγκατάσταση, για να διαπιστώσουμε όλα τα παραπάνω! Μαζί μας καλούμε να έρθουν Δημότες, για να διαπιστώσουν σε ποιο σημείο βρίσκεται το φωτοβολταϊκό πάρκο στον δήμο Φυλής και αν πραγματικά μπορεί να δώσει ρεύμα, έστω και σε μια πρίζα!!!», τόνιζε με στόμφο στην ίδια ανακοίνωση.

Με συγκρατημένο ομολογουμένως ενδιαφέρον, καθώς το παρελθόν μας έχει διδάξει πως ουδέποτε υπήρξε συνέπεια ή συνέχεια στις… «επαναστατικές» προθέσεις του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης για ελέγχους και επιτόπιες έρευνες σε έργα της διοίκησης (όπως θα διαπιστώσετε κι ΕΔΩ), αναμέναμε το αποτέλεσμα της έρευνας των επιστημόνων σε αυτό το μείζονος σημασίας, για την περιοχή και τους κατοίκους της, έργο.

Εν αναμονή, λοιπόν, της κατάθεσης του… πορίσματος των εμπειρογνωμόνων, ή έστω μιας απλής ενημέρωσης στα ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε (κατάφερε να βρει το φωτοβολταϊκό πάρκο; βρήκε τον Μηχανικό και τον Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο; πήραν μαζί δημότες και παρέα με τους ειδικούς να διαπιστώσουν αν δίνουν ρεύμα σε πρίζα;), αλλά δεν έγινε ΠΟΤΕ, αντιληφθήκαμε πως οι «προεκλογικές φανφάρες» και τα λόγια εντυπωσιασμού επιστρέφουν στον αποστολέα τους!

Αντί απαντήσεων, αυτό που έλαβαν οι δημότες ήταν το νέο… προεκλογικό σποτ, με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της παράταξης, να αφηγείται τις υποσχέσεις της διοίκησης από το 2019!!!

Αγαπημένοι μου,

Σε λιγότερο από είκοσι μέρες ανοίγουν οι κάλπες. Ας ελπίσουμε ως τότε, σε μια επόμενη ταινία μικρού μήκους που θα παρακολουθήσουμε από την παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ», ο πρωταγωνιστής της να μας παρουσιάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ένα πρόγραμμα με τις δικές του υποσχέσεις! Όχι τόσο για να έχει και ο ψηφοφόρος κάτι να συγκρίνει, αλλά κυρίως για την ευκαιρία να τον απολαύσουμε μια μέρα και σε σειρά στο… NETFLIX.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …