Ο Δήμος Φυλής φοράει τα γιορτινά του! Στις 7 Δεκεμβρίου το Άναμμα του Δέντρου στα Άνω Λιόσια

Ο Δήμος Φυλής φοράει τα γιορτινά του! Στις 7 Δεκεμβρίου το Άναμμα του Δέντρου στα Άνω Λιόσια
Ο Δήμος Φυλής φοράει τα γιορτινά του! Στις 7 Δεκεμβρίου το Άναμμα του Δέντρου στα Άνω Λιόσια

Μύρισαν… Χριστούγεννα στον Δήμο Φυλής και η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου για μικρούς και μεγάλους ξεκινά, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε όλες τις γειτονιές, καθώς και με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα υποδοχής των Άγιων Ημερών, που προδιαθέτουν τους δημότες για το κλίμα των χαρμόσυνων ημερών που πλησιάζουν!

Μέσω ενός χαρούμενου βίντεο, οι δημότες καλούνται να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου στις 19:30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων, από το οποίο θα κηρυχθεί και επίσημα η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, αλλά και θα σημάνει την έναρξη μιας σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής, με επίκεντρο τα Σαββατοκύριακα, μεταξύ των Εορτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, τα 300 παιδιά – μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού οργανισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” και η φιλαρμονική του Δήμου, θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη γιορτινή βραδιά, που θα είναι εμπλουτισμένη με παιχνίδια, εκπλήξεις και παραστάσεις από διασκεδαστές (animateur), ειδικά αφιερωμένες στους λιλιπούτειους δημότες, ενώ το παγοδρόμιο που στήνεται στην καρδιά των Άνω Λιοσίων, θα είναι διαθέσιμο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Απώτερος στόχος της Δημοτικής Αρχής με τον προγραμματισμό ενός πλούσιου εορταστικού προγράμματος, είναι η παραμονή του κόσμου στη Φυλή, αλλά και η προσέλκυση επισκεπτών, ώστε να τονωθεί η ντόπια αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, τα συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη στολίσει τους κεντρικούς δρόμους και εργάζονται εντατικά για την ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου διακόσμου σε κάθε γειτονιά, που κι εφέτος προβλέπεται εντυπωσιακός!

Με αφορμή το κάλεσμα που απευθύνει ο Δήμος προς τους δημότες, να πάρουν μέρος στις εορταστικές του εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τονίζει: “Στολίζουμε τις γειτονιές μας, καμαρώνουμε τα παιδιά μας, γιορτάζουμε τις Άγιες Μέρες στον τόπο μας, με τους συγγενείς και τους φίλους μας. Υποδεχόμαστε, φιλόξενα, τον κόσμο που αναζητά φυσιολατρικές και γαστριμαργικές εμπειρίες στην Πάρνηθα και στα μαγαζιά του τόπου μας. Εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!”

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, το βίντεο της πρόσκλησης στο Άναμμα του Δέντρου των Άνω Λιοσίων:

https://youtu.be/I3WoH7RnPuU

Επάνω