Οι παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου "Μένουν Σπίτι" και στέλνουν ένα... ξεχωριστό μήνυμα!

Οι παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου “Μένουν Σπίτι” και στέλνουν ένα… ξεχωριστό μήνυμα!
Οι παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου “Μένουν Σπίτι” και στέλνουν ένα… ξεχωριστό μήνυμα!

Έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα στους παλαιστές και στις παλαίστριες του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, που κατορθώνουν με τις διακρίσεις τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις να δοξάζουν και να κάνουν υπερήφανη την πόλη του Ζεφυρίου. Αυτή τη φορά, αφορμή του άρθρου δεν θα είναι οι επιδόσεις τους σε κάποιο Πρωτάθλημα ή ένα μετάλλιο, αλλά η μοναδική, ευαίσθητη πρωτοβουλία τους, να συνδυάσουν με ευρηματικό τρόπο όλες τις αξίες που τους έχουν διδάξει οι προπονητές τους μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα, την Πάλη και βασισμένοι σε αυτές να οργανώσουν με ένα σύντομο βίντεο, τη δική τους εκστρατεία κατά του Κορωνοϊού!

Μέσα σε μισό λεπτό, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου μας προτρέπουν να κάνουμε πράξη το μήνυμα των ημερών – “Μένουμε Σπίτι” – και με αλληγορική διάθεση μας διδάσκουν την αξία κάθε αγώνα, που δεν είναι άλλη από τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Αντιμετωπίζοντας μαζί με ολόκληρη την ανθρωπότητα έναν δύσκολο, αόρατο “αντίπαλο” (τον κορωνοϊό) τα παιδιά… “Μένουν Σπίτι” και από εκεί διαδίδουν πως “ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι ο αγώνας που δεν παλεύουμε“, ότι “η δύσκολη προετοιμασία φέρνει το θετικό αποτέλεσμα“, δηλώνουν “αποφασισμένα να αγωνιστούν όσο δύσκολος κι αν είναι ο αντίπαλος” και τρυφερά μας παροτρύνουν να “Μείνουμε Σπίτι” για “να μας έχουν όλους δίπλα τους στους αγώνες“!

Πρωταγωνιστές αυτής της υπέροχης δράσης (με τη σειρά που εμφανίζονται) είναι: η Ελένη Παρνασσού, η Ελένη Σταυροπούλου, ο Κώστας Τσουτσάνης, ο Μάνος Νικολαϊδης, ο Θοδωρής, ο Παναγιώτης και ο Θανάσης Αθανασιάδης, ο Γιώργος Μικρόπουλος, η Κωνσταντίνα και η Κατερίνα Κατηφόρη, ο Γιώργος και ο Ιωσήφ Συρόπουλος. Απολαύστε τους!

Επάνω