Οι... γκαλοπατζήδες της αντιπολίτευσης αμφισβητούν τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ επάρκεια των μέτρων!

Οι… γκαλοπατζήδες της αντιπολίτευσης αμφισβητούν τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ επάρκεια των μέτρων!
Οι… γκαλοπατζήδες της αντιπολίτευσης αμφισβητούν τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ επάρκεια των μέτρων!

Πόσο μας είχαν λείψει αυτές οι… δημοσκοπήσεις, δεν φαντάζεστε! Και της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φυλής, όμως, μη νομίζετε, το ίδιο της έλειψαν! Πάει ένας χρόνος εξάλλου, από τότε που έπαψαν οι “μείζονες” να ασχολούνται με τα “νούμερα” των γκάλοπ που προεκλογικά διέδιδαν, μα ποτέ δεν δημοσίευσαν, αλλά που σε αυτά χρέωναν τη βεβαιότητα για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου, μέχρι που οι δημότες τους έθεσαν σε… κατ’ οίκον περιορισμό. “#Μένουμε σπίτι_από τον Μάιο του ’19”, δηλαδή!

Λίγο που οι πρωτοβουλίες του Δήμου σε θέματα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού προηγήθηκαν ακόμα και αυτών της κυβέρνησης, λίγο που οι πρωτοπόρες δράσεις και οι χειρισμοί για την προστασία των πολιτών λαμβάνουν τα εύσημα πανελλαδικά, λίγο που κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της αποτελεσματικότητας των μέτρων από την αντιπολίτευση έπεσε στο κενό, με τα ίδια τα γεγονότα να τους διαψεύδουν, … ε, δεν ήθελε κάτι άλλο για να πάρει μπρος η… φάμπρικα των δημοσκοπήσεων!

Θεώρησαν, λοιπόν, οι… γκαλοπατζήδες της αντιπολίτευσης, ότι θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν τις εντυπώσεις που διαμορφώνονται στην τοπική κοινωνία, εκμεταλλευόμενοι τις πρωτόγνωρες αυτές υγειονομικές συνθήκες, κι έστησαν μια “μεταξύ των” δημοσκόπηση, που το αποτέλεσμά της πιθανόν να δώσει και αφορμή για το επόμενο… “καυτό” άρθρο, που με τη γνωστή υπερμεγέθη γραμματοσειρά, θα τιτλοφορείται: “ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ”, ή κάπως έτσι…

 

Κι ερωτώ: Τι αξία έχει μια δημοσκόπηση για την αποτελεσματικότητα των μέτρων της διοίκησης, όταν τα γεγονότα “μιλούν” από μόνα τους και τα μέτρα έχουν ήδη κριθεί από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της ανάσχεσης του Covid – 19 στην περιοχή;;; Είναι το ίδιο αφελές, με το να κάνεις δημοσκόπηση την επομένη των εκλογών με το ερώτημα… “ποιον κρίνεται καταλληλότερο για να διοικήσει τον Δήμο”!!!

Φυσικά, δεν μπορούμε να υποψιαστούμε το ενδεχόμενο αμφισβήτησης από τους πολίτες των αποτελεσμάτων μιας τόσο… “έγκυρης” και “αξιόπιστης” δειμοσκόπησης που διενεργείται ανάμεσα στα 1663 μέλη της διαδικτυακής ομάδας του φίλα προσκείμενου στην αντιπολίτευση blog, εκ των οποίων τα… 1653,5 είναι μέλη της παράταξης, σύζυγοι υποψηφίων της παράταξης, τα… υποστηρικτικά ‘fake profiles’ της παράταξης και κάποιοι απογοητευμένοι των καλπών. Αποτελεί, όμως, σίγουρα ένα καλό… τσεκάρισμα, αφού μπορεί εύκολα ο καθείς να διακρίνει τα προφίλ εκείνων που ψηφίζουν, αν εξακολουθούν να δηλώνουν… πίστη στην παράταξη και στα συμπεράσματα των δειμοσκόπων της!

Επάνω