Τα αξιοθέατα της Χασιάς θα προβληθούν σε ζωντανή σύνδεση, την Πέμπτη 16/09, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και το ανανεωμένο τηλεοπτικό μαγκαζίνο “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ”, που παρουσιάζουν ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου καθημερινά, από τις 09:15 – 12:00 το πρωί.
Στην ποικίλης ύλης εκπομπή του κρατικού καναλιού, που έκανε την πρεμιέρα της πριν από μία εβδομάδα, θα αναδειχθούν σε “εικόνα και ήχο” οι λόγοι εκείνοι που συνηγορούν στη διαπίστωση ότι η Χασιά, που απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την Αθήνα, αποτελεί μοναδικό προορισμό για τους επισκέπτες της.
Για την πρωτοβουλία των συντελεστών της εκπομπής να αφιερώσουν μέρος του προγράμματος ώστε να ανακαλύψουν και να αποκαλύψουν στους τηλεθεατές τις απαράμιλλες ομορφιές της περιοχής, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τόνισε: “Η προβολή του τόπου μας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, καθώς στόχος μας είναι η Φυλή να γίνει ευρύτερα γνωστή και να αποτελέσει σημείο αναφοράς, θρησκευτικού, αρχαιολογικού, φυσιολατρικού, αθλητικού και γαστριμαργικού τουρισμού”