Ξεκίνησε η αποκόλληση... ψηφίδων απ' το "μωσαϊκό" της παράταξης του Α. Κουλοχέρη!

Ξεκίνησε η αποκόλληση… ψηφίδων απ’ το «μωσαϊκό» της παράταξης του Α. Κουλοχέρη!
Ξεκίνησε η αποκόλληση… ψηφίδων απ’ το «μωσαϊκό» της παράταξης του Α. Κουλοχέρη!

Έχοντας περάσει πλέον στην τελική ευθεία των εκλογικών προετοιμασιών για τις κάλπες του Μαϊου, με πλήθος ανακοινώσεων νέων υποψηφιοτήτων που θα πλαισιώσουν την κάθε δημοτική παράταξη να αποκαλύπτεται καθημερινά, προκύπτει μία βασική – πολύ σημαντική – προϋπόθεση (η οποία ως τα σήμερα εθεωρείτο αυτονόητη!): Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται ότι θα στελεχώσουν μία παράταξη, θα πρέπει κατ’ αρχήν… ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

Με αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» παρουσιάζεται εδώ και μέρες στους δημότες το… «μωσαϊκό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την ομάδα των ανθρώπων που την πλαισιώνουν και που θα αποτελέσουν το «δάπεδο» της δημοτικής παράταξης, στο οποίο είδαμε να παρελαύνουν ονόματα πολιτών με τη φωτογραφία τους, συνοδευόμενη κι από μία δήλωση… άκρως εγκωμιαστική για τον επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρο Κουλοχέρη.

Σε κάποιο από αυτά τα δημοσιεύματα και ο γνωστός επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων εμπορίας κρεάτων, κ. Βαγγέλης Ρίζος, προς μεγάλη του έκπληξη είδε το όνομά του να… συμπεριλαμβάνεται (με φωτογραφία της ταμπέλας της επιχείρησής του) ανάμεσα στους επιχειρηματίες της πόλης που… «στρατεύονται στο νέο ξεκίνημα για την ανάπτυξη της Φυλής» και όχι μόνον!!! Είχε «κάνει» και… τις σχετικές δηλώσεις (!!!): «Η επιχειρηματικότητα στον Δήμο Φυλής είναι μια καθημερινή πρόκληση και ένα δύσκολο αντικείμενο. Χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, νέες στρατηγικές ανάπτυξης και εργατικότητα. Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης είμαι πεπεισμένος πως θα θέσει τον Δήμο σε μια καλύτερη τροχιά ανάπτυξης για τους δημότες που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Δήμο Φυλής.«

Ο κ. Ρίζος, ευθύς μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έσπευσε να αποκαταστήσει την πλήρη αλήθεια με επιστολή που διένειμε στα Μ.Μ.Ε. του Δήμου Φυλής και με την οποία διευκρινίζει τα εξής:

«Με έκπληξη διάβασα ότι υποστηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Αλέξανδρο Κουλοχέρη στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου ή ότι θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του. Τα αναγραφέντα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, καθότι εκ πεποιθήσεως, ως επαγγελματίας, δεν αναμειγνύομαι ενεργά στα αυτοδιοικητικά και πολιτικά πράγματα.»

Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι ενώ η επιστολή του επιχειρηματία έχει δημοσιευτεί από το πρωί σε τοπικά μέσα, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το επικοινωνιακό επιτελείο της παράταξης του κ. Κουλοχέρη, η οποία τηρεί σιγήν ιχθύος, προφανώς για να αποσιωπηθεί το γεγονός, αφήνοντας αδιευκρίνιστους στους δημότες τους λόγους και τις συνθήκες υπό τις οποίες χρησιμοποιήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο το όνομα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία της περιοχής!!!

Φυσικά, όσο παραμένουν αναπάντητα αυτά τα ερωτήματα, τόσο η δυσπιστία των… «κακόβουλων» θα μεγαλώνει και θα αυξάνονται οι… υποψίες:

Άραγε 1: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι γνωρίζουν για… την υποψηφιότητά τους;

Άραγε 2: Οι δηλώσεις που συνοδεύουν τις φωτογραφίες με τα ονόματα των υποψηφίων, έγιναν από τους… ΙΔΙΟΥΣ τους υποψήφιους;

Άραγε 3: Ήταν ο μοναδικός ο κ. Ρίζος που αντέδρασε σε ανάλογη ανακοίνωση της παράταξης ή μήπως τα «κακά στόματα» που μιλούν για δεύτερο κρούσμα έχουν μία μικρή… «ακράτεια»;

Σχόλια
Επάνω