Ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση προληπτικών απολυμάνσεων στον Δήμο Φυλής

Ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση προληπτικών απολυμάνσεων στον Δήμο Φυλής
Ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση προληπτικών απολυμάνσεων στον Δήμο Φυλής

Με “πατημένο γκάζι” εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Φυλής προκειμένου η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα. Με τις απολυμάνσεις να γίνονται πολύτιμο όπλο απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, ξεκίνησε και πραγματοποιείται από το πρωί μια εκτεταμένη επιχείρηση προληπτικών απολυμάνσεων, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής κ. Μιχάλη Οικονομάκη.

Η υδροφόρα του δήμου και ένα ακόμα όχημα ανοικτού τύπου (pick up) με τοποθετημένη δεξαμενή και αντλία πιέσεως, ξεκίνησαν από τους καταυλισμούς των ρομά στην περιοχή του Αη Γιάννη (αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.) για να επεκτείνουν σταδιακά τη δράση τους σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Τα πλυστικά οχήματα συνοδεύονταν από τη δημοτική αστυνομία η οποία, παράλληλα, ενημέρωνε από το μεγάφωνο στους κάτοικους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η διαδικασία.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα εντατικοποιηθούν και θα εφαρμοστούν από τα συνεργεία του Δήμου σε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, στάσεις λεωφορείων, σταθμούς προαστιακού, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα και γενικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, όπου υπάρχει διέλευση κόσμου, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Π.Π. και συντονιστή της επιχείρησης κ. Μιχάλη Οικονομάκη, για αύριο προγραμματίζονται απολυμάνσεις σε όλες τις στάσεις λεωφορείων.

*** Για τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού ευχαριστούμε θερμά το τοπικό ειδησεογραφικό blog paraponofylis

Επάνω