Ξέφρενο γλέντι και... σημαντικές ανακοινώσεις στη γιορτή του Θανάση Σχίζα!

Ξέφρενο γλέντι και… σημαντικές ανακοινώσεις στη γιορτή του Θανάση Σχίζα!
Ξέφρενο γλέντι και… σημαντικές ανακοινώσεις στη γιορτή του Θανάση Σχίζα!

Με τη συντροφιά καλών φίλων, στενών συνεργατών αλλά και της οικογενείας του, γιόρτασε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φυλής Θανάσης Σχίζας, σε café – bar στο κέντρο των Άνω Λιοσίων, το βράδυ της Παρασκευής!

Την εκτίμηση και τον σεβασμό στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου εξέφρασαν πλήθος δημοτών, συνεργατών και δημοτικών υπαλλήλων, που από νωρίς το πρωί κατέκλυσαν το γραφείο του στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, προκειμένου να του ευχηθούν από κοντά και να του προσφέρουν το πολυτιμότερο “δώρο” που θα μπορούσε να απολαμβάνει ο άνθρωπος στη ζωή, την αγάπη τους!

Η γιορτή του Αντιδημάρχου συνεχίστηκε το βράδυ σε πιο στενό κύκλο, μα με αμείωτη διάθεση, στο café – bar “Σχοινοβάτης”, στα Άνω Λιόσια, όπου ο κ. Σχίζας με την σύζυγο και τα παιδιά του υποδέχθηκαν τους φίλους και συναδέλφους του. Με αστείρευτο κέφι, όλοι οι φίλοι ανταπέδωσαν τη ζεστή φιλοξενία του Αντιδημάρχου με εγκάρδιες ευχές για την συνέχιση του έργου και της ανεκτίμητης προσφοράς του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Από την ευχάριστη παρέα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι συνάδελφοί του, με τους οποίους μοιράζεται καθημερινά τις ίδιες αγωνίες για την ανάπτυξη του Δήμου και με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού να απολαμβάνει την καλή διάθεση των παρευρισκομένων και τα εγκωμιαστικά σχόλια που λάμβανε τόσο ο ίδιος, όσο και ο εορτάζων στενός του συνεργάτης, για την εργατικότητα και την προσήλωση στον στόχο για έναν ισχυρό Δήμο!

 

Μια ανακοίνωση – “βόμβα” από τον Δήμαρχο… “δώρο” στους καλεσμένους του εορτάζοντα (πρόκειται για την είδηση που σε αποκλειστικότητα το#gavatanews είχε προϊδεάσει το αναγνωστικό του κοινό, πριν λίγες μέρες)

Από μία τόσο λαμπερή βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η… έκπληξη, όπως αυτή που επιφύλαξε ο ίδιος ο Δήμαρχος στους καλεσμένους του κ. Σχίζα, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμμετοχή ενός άξιου ανθρώπου στην τοπική κοινωνία του Ζεφυρίου, ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει εμπράκτως και με καθημερινό αγώνα την αγάπη του για τα παιδιά του τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε, του τόπου για τον οποίο μεταφορικά και κυριολεκτικά… ΠΑΛΕΥΕΙ προκειμένου να διατηρήσει τα υγιή κύτταρά του ζωντανά, να τον αναδείξει και που στην επιτυχημένη πορεία του και στο όραμά του για ένα “περήφανο Ζεφύρι” αναγνωρίζει ως αρωγό και συνοδοιπόρο του, τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού!

“Εγώ δεν είμαι πολιτικός! Ήμουν όμως πάντα παλαιστής. Και στις παλαίστρες και στη ζωή, αφού πάντα φρόντιζα να εφαρμόζω αυτό που μου δίδαξε το άθλημά μου: Να είμαι μαχητής και να μην εγκαταλείπω! Θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού σαν μαχητής, λοιπόν, για το καλό των παιδιών του τόπου μας, όπως στάθηκε κι εκείνος με τους συνεργάτες του δίπλα μας αυτά τα 4 χρόνια και βοήθησε τα όνειρα δεκάδων παιδιών του Ζεφυρίου να εκπληρωθούν! Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα προσφέρει στην πάλη, στα παιδιά του τόπου και είναι μεγάλη η τιμή να με δεχτεί στην ομάδα του. Είμαι βέβαιος, ότι συνεχίζοντας τον αγώνα με κοινό όραμα, θα κατακτήσουμε την κορυφή του βάθρου!”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Κατηφόρη αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την παράταξη του Χρήστου Παππού, “Νέα Εποχή”.

Ο Διονύσης Κατηφόρης, λοιπόν, ο προπονητής του τμήματος Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει ακόμη πιο ενεργά την τοπική κοινωνία του Ζεφυρίου και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς για μία ακόμη φορά “αγκάλιασε” την πρωτοβουλία του αυτή, ανακοινώνοντας επισήμως και με ιδιαίτερη χαρά την υποψηφιότητά του, στη βραδιά της εορτής του Αντιδημάρχου του Θανάση Σχίζα!

Η επιλογή του τόπου και του χρόνου για τη σημαντική αυτή ανακοίνωση δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας ήταν και παρέμεινε ένας πολύτιμος αρωγός στο πλευρό του προπονητή για την αθλητική καταξίωση των παιδιών του Ζεφυρίου και τους δύο άνδρες συνδέουν ακατάλυτοι δεσμοί φιλίας, αλληλοεκτίμησης και κοινού οράματος για τον τόπο τους.

Με το κέφι να απογειώνεται και την εύθυμη διάθεση διάχυτη στον φιλόξενο χώρο του “Σχοινοβάτη”, οι προσκεκλημένοι του Θανάση Σχίζα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν το ευχάριστο κλίμα αυτής της υπέροχης βραδιάς που πρόσφερε ο Αντιδήμαρχος στους καλεσμένους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην ονομαστική του εορτή:

 

 

 

Σχόλια
Επάνω