"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" για τον Δημήτρη Πουλιάση! Σε δυσπρόσιτα ύψη ο... πήχης των υποψηφιοτήτων!

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για τον Δημήτρη Πουλιάση! Σε δυσπρόσιτα ύψη ο… πήχης των υποψηφιοτήτων!
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για τον Δημήτρη Πουλιάση! Σε δυσπρόσιτα ύψη ο… πήχης των υποψηφιοτήτων!
Με τη δυνατή υποψηφιότητα του Δημήτρη Πουλιάση, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από το γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής αργά το βράδυ του Σαββάτου (09/03), ενισχύει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, αυξάνοντας σημαντικά τη δυναμική του, που διευρύνεται συνεχώς με νέα, αξιόλογα πρόσωπα! Αυτό που πλέον αποτελεί κοινή διαπίστωση στον Δήμο Φυλής, είναι ότι ο πήχης των υποψηφιοτήτων στη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» έχει ανέβει σε… δυσπρόσιτα και δυσθεώρητα ύψη! 
Ο Δημήτρης Πουλιάσης κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο στηρίζοντας το έργο και την προσπάθεια του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Πρόκειται για μία ακόμη συμμετοχή που αποκλείει κάθε περιθώριο αμφισβήτησης ότι η εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου θα είναι ένας… «περίπατος» για τη διοίκηση, καθώς όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, όλο και περισσότεροι νέοι και έμπειροι αυτοδιοικητικοί εκδηλώνουν ανοικτά την ανάγκη τους να στηρίξουν το όραμα του Χρήστου Παππού, για έναν Δήμο – πρότυπο!
 
Η εμπειρία, το ενωτικό πνεύμα και η πρότερη αυτοδιοικητική δράση του, ήταν τα στοιχεία που συνεκτιμήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τη διοίκηση, που χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση της συστράτευσής του, αλλά και πίστη στις δυνατότητες και την προθυμία του νέου μέλους που εντάχθηκε στην οικογένεια της «Νέας Εποχής» για προσφορά στον τόπο και ο οποίος έχει πολλάκις αποδείξει στο παρελθόν ότι… ΔΕΝ συμβιβάζεται με τη «μετριότητα»!
 
 
Ο Δηµήτρης Πουλιάσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει µόνιµα στα Άνω Λιόσια, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. Είναι απόφοιτος του ΚΕΤΕΚ αργυροχρυσοχοΐας και δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στο τομέα της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης «Play Park». Εκλέχτηκε, δύο φορές – μεταξύ των πρώτων! – στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014. Από το 2012 μέχρι το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συνεργάστηκε άψογα με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. 
 
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι συστρατεύεται με το Χρήστο Παππού, επειδή την προηγούμενη πενταετία πρόσφερε έργο. «Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα και θέλω να στηρίξω αυτή την προσπάθεια, για να πετύχουμε, στη νέα δημοτική περίοδο, ακόμα περισσότερα για τους συνδημότες μας», τόνισε χαρακτηριστικά. 
 
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Δημήτρης Πουλιάσης, είναι ένας νέος άνθρωπος που, ήδη, μετράει δύο θητείες στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Ο Δημήτρης θεωρείται έμπειρος συνάδελφος και διαθέτει ενωτικό πνεύμα. Θα βοηθήσει στην προσπάθεια για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο, ακόμα πιο μπροστά, την επόμενη τετραετία, όπως είχε βοηθήσει και ο αείμνηστος πατέρας του, ο Κώστας Πουλιάσης, που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Στέργιου Πανάγου», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής. 
 
Σχόλια
Επάνω