Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου

Ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στον Δήμο Φυλής, όταν κάτοικος του Ζεφυρίου βρέθηκε θετικός στα διαγνωστικά τεστ για τον ιό Covid – 19. Αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε το περιστατικό, εκκενώθηκε και απολυμάνθηκε ο χώρος εργασίας του ασθενούς, ενώ τέθηκαν υπό περιορισμό μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς και δύο συνάδελφοί του.

Με ανακοίνωσή της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, τονίζει πως υπάρχει απόλυτη συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την αντιμετώπιση του κρούσματος και δεν συντρέχει λόγος πανικού, ενώ υπενθυμίζει στους πολίτες την ανάγκη να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σε απόλυτη συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) βρίσκεται ο Δήμος Φυλής, για την αντιμετώπιση κρούσματος κορωνοϊού στο Ζεφύρι. Το περιστατικό προέκυψε, την περασμένη εβδομάδα, μετά από ιχνηλάτηση πελατών που σύχναζαν σε καφενείο του Δήμου Αχαρνών, όπου εντοπίστηκε αριθμός κρουσμάτων. Νοσηλεύεται κατ’ οίκον, καθώς παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν δύο συνάδελφοί του με τους οποίους είχε επαφή στον εργασιακό χώρο του χώρο.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής εκτιμά ότι δε συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά και ανεξάρτητα από την εμφάνιση του κρούσματος στο Ζεφύρι, υπογραμμίζει την ανάγκη απαρέγκλιτης εφαρμογής των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού και ιδιαίτερα την αποφυγή του συνωστισμού.”

Επάνω