Νέο Δ.Σ. μετά από αρχαιρεσίες στον Σύλλογο “Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ” Άνω Λιοσίων

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Νέο Δ.Σ. ανέδειξαν οι πρόσφατες αρχαιρεσίες του ιστορικού αθλητικού Συλλόγου Άνω Λιοσίων “Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ”, που εκπροσωπεί το άθλημα του TAE KWON DO, αλλά και την παλαιστική ομάδα των χρυσών κοριτσιών της Πάλης, την οποία καθοδηγεί τεχνικά ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ανδρέας Χριστοδουλάκης. Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργή συμμετοχή του στον Σύλλογο, έλαβε μετά από πολυετή προσφορά σε αυτόν, καθώς και στον τοπικό αθλητισμό ο κ. Χρήστος Κ. Παππούς.

Στην πρώτη του συνεδρίαση το Δ.Σ. , συστήθηκε σε σώμα και έχει την εξής διάρθρωση:

Πρόεδρος : Βαστάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : Ντούρος Νικόλαος
Γενική Γραμματέας : Γιώτα Κυριακούλα
Ταμίας : Μπρέμπου Αιμιλία
Ειδικός Γραμματέας : Αλεξάνδρου Ευάγγελος

Αναπληρωματικά μέλη : Σκεπετάρης Αλέξανδρος και Λαγούτος Αναστάσιος

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου:

“Κύριο μέλημα του νέου Δ.Σ. είναι η ισόρροπη ανάπτυξη των δύο τμημάτων και η συνέχιση της αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς στην νεολαία του Δήμου.

Ευχαριστώ την κυρία Κουράση για την αμισθί παρουσία της .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκ των ιδρυτών του συλλόγου Παππού Χρήστο , που αποφάσισε να αποσυρθεί, για την πολυετή προσφορά του στο αθλητικό κίνημα και για τον οποίον σε άλλο συμβούλιο θα συζητήσουν και άλλες ενέργειες προς αυτόν.

Ευχαριστώ και τον κ. Τοπαλίδη που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα της πάλης καθώς και τον κ. Σταμακολιό με σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό. Ευχαριστώ και τα μέλη μας, οι περισσότεροι γονείς, που παρευρέθηκαν.”