Νέα τμήματα Χορού & Γυμναστικής στο Ζεφύρι!

Νέα τμήματα Χορού & Γυμναστικής στο Ζεφύρι!
Νέα τμήματα Χορού & Γυμναστικής στο Ζεφύρι!

Με τη λειτουργία νέων αθλητικών προγραμμάτων επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου, με τη συμβολή του Δήμου Φυλής και του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», κ. Γιώργου Μαυροειδή, που θα αναλάβουν την κάλυψη των αναγκών της στέγασης (υπενοικίαση και διαμόρφωση χώρου), καθώς και της προμήθειας του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού.

Οι νέες δραστηριότητες θα αφορούν παιδιά, έφηβους και ενήλικες δημότες και συμπεριλαμβάνουν: 

Dance Aerobic, Μυική Ενδυνάμωση (Full Body Excercise, Hips & Ups), Fight Bo και Step Choreography, με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Βίκυ Ιατρίδου

Latin, Ευρωπαϊκούς Χορούς, Yoga & Pilates, με υπεύθυνη τη δασκάλα χορού Αλίκη Λιάρου

Τα νέα αυτά προγράμματα που εντάσσονται στους κόλπους του Δ.Α.Σ. έχουν ήδη κεντρίσει το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων του Ζεφυρίου – και όχι μόνο – καθώς πρόκειται για δραστηριότητες άθλησης που έλλειπαν από την πόλη και δημιουργήθηκαν ακριβώς με σκοπό να έχουν οι δημότες την ευκαιρία να γυμνάζονται στην πόλη τους και να παραμείνουν σε αυτήν όσοι αναγκάζονταν να «μεταναστεύουν» σε όμορους δήμους για εκγύμναση και χορό.

Με πρωινά και απογευματινά τμήματα, τα ενδιαφερόμενα μέλη που θα εγγραφούν θα έχουν πολύ σύντομα την ευκαιρία να επιλέξουν την άσκηση που επιθυμούν ανάμεσα σε ποικιλία ωρών, ημερών και προγραμμάτων που έχει διαμορφωθεί από τις έμπειρες δασκάλες, ούτως ώστε να καλύπτονται και οι ανάγκες των εργαζόμενων μελών.

Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου, μάλιστα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/02 σε κοσμικό κέντρο της Χασιάς, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των νέων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σχόλια
Επάνω