Μιχάλης Οικονομάκης: "Ουδέποτε έχω ευνοήσει συγγενικά μου πρόσωπα"

Μιχάλης Οικονομάκης: “Ουδέποτε έχω ευνοήσει συγγενικά μου πρόσωπα”
Μιχάλης Οικονομάκης: “Ουδέποτε έχω ευνοήσει συγγενικά μου πρόσωπα”

Την απάντηση στη “λασπολογία” πρόσφατου δημοσιεύματος γνωστού… σκανδαλοθηρικού μέσου της αντιπολίτευσης που φέρει τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη να μεσολάβησε για να διαγραφούν τέλη ύδρευσης συγγενικού του προσώπου προς τον Δήμο Φυλής, θα μπορούσε ουσιαστικά να περικλείει μια φράση:

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!”

Με αφορμή λοιπόν το “ψευδές, προσβλητικό και συκοφαντικό” – όπως ο ίδιος χαρακτήρισε – δημοσίευμα, ο Αντιδήμαρχος εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αιτήθηκε και δικαιούται ο συγγενής του τη διαγραφή της οφειλής, περιγράφοντας το χρονικό της υπόθεσης:

Η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη, επειδή πρόκειται για παροχή ύδρευσης σε οικία που επλήγη από το σεισμό του 1999. Ειδικότερα, το 2016, με Αντιδήμαρχο Εσόδων τον κο Δημήτρη Καμπόλη, η Υπηρεσία είχε δεχτεί τη διαγραφή της οφειλής επειδή το κτίσμα είχε εγκαταλειφθεί, μετά το σεισμό, και το υδρόμετρο είχε καλυφθεί από μπάζα, με αποτέλεσμα ο υδρομετρητής (υπάλληλος του Δήμου) να καταγράφει εικαζόμενη κατανάλωση. Εν συνεχεία τοποθετήθηκε νέο υδρόμετρο, που, έκτοτε, δείχνει μηδενική κατανάλωση, αφού όπως προαναφέρθηκε, η οικία έχει εγκαταλειφθεί, λόγω των ζημιών που υπέστη από το σεισμό. Το θέμα επανήλθε, πρόσφατα, στο Δημοτικό Συμβούλιο επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής της οφειλής.

Επιστρέφοντας ωστόσο τη μομφή στους… “ιδιοκτήτες” της, ολοκληρώνει:

“Κάποιοι επιμένουν να συκοφαντούν, προσβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη. Έχω αποδείξει ότι λειτουργώ ισότιμα και με σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μου. Ουδέποτε έχω ευνοήσει συγγενικά μου πρόσωπα, όπως άλλοι που τακτοποίησαν συγγενείς τους στον Δήμο και δημιουργούσαν καθημερινά ουρές έξω από το γραφεία τους, αναζητώντας πολιτική πελατεία!

Για ποιον “χτυπά η καμπάνα” γνωρίζετε,… γνωρίζουμε,… γνωρίζουν!

Επάνω