Μιχάλης Αρναούτης: Ο Ζεφυριώτης πρωταθλητής πυγμαχίας στο Survivor 2021!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Σε παραλία του Άγιου Δομίνικου “αγωνίζεται” ο διάσημος Ζεφυριώτης πρωταθλητής πυγμαχίας Μιχάλης Αρναούτης, ο οποίος τολμά να διεκδικήσει έναν τίτλο διαφορετικό από αυτούς που έχει ήδη κατακτήσει στην 30ετή καριέρα του στα ρινγκ, τον τίτλο του “Επιβιώσαντα” στο νέο κύκλο του γνωστού reality επιβίωσης “Survivor 2021”, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Γεννημένος στο Ζεφύρι στις 6 Σεπτεμβρίου του 1979, ο Μιχάλης, γνωστός ευρύτερα με το παρατσούκλι ‘Mighty Mike‘, εγκατέλειψε πριν από δύο δεκαετίες τις αλάνες της πόλης και την αγαπημένη του ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα, την ΑΕΚ, για να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο ως επαγγελματίας πυγμάχος. Με εφόδιο ένα… χαρτάκι στην τσέπη που έγραφε το όνομά του στα αγγλικά – αφού δεν γνώριζε τη γλώσσα – ώστε να τον αναγνωρίσει ο άνθρωπος που θα τον παραλάμβανε από το αεροδρόμιο, ο Μιχάλης Αρναούτης όχι απλά… επιβίωσε στην ξένη χώρα, αλλά κατόρθωσε να κάνει εκεί μια λαμπρή καριέρα και να αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους αριστερόχειρες πυγμάχους στο κόσμο, στην κατηγορία των ελαφρών βαρών.

Ο 41χρονος επαγγελματίας boxer, πατέρας δύο παιδιών σήμερα και κάτοχος των τίτλων IBF-USBA και WBO-NABO (του παγκόσμιου τίτλου για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες), δεν απόκοψε ποτέ τους δεσμούς του με την γενέτειρα πόλη του, την οποία επισκέπτεται τακτικά αφού εκεί βρίσκεται το πατρικό του.

Πριν από μόλις 4 χρόνια, ο Μιχάλης Αρναούτης αποθεώθηκε από τους συντοπίτες του που απόλαυσαν για πρώτη φορά ζωντανά στο ρινγκ τα αριστερά του ντιρέκτ… “κεραυνούς”, σε μία μαχητική βραδιά που διοργάνωσε προς τιμήν του στο Κλειστό Γήπεδο της Ζωφριάς το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού “ΠΑΡΝΗΘΑ” και με ιδιαίτερη συγκίνηση τον παγκοσμίου φήμης πυγμάχο βράβευσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φυλής και θείος του, Θανάσης Σχίζας.

Στο τηλεοπτικό reality, όπως ήταν αναμενόμενο εξάλλου, ο Μιχάλης δεν άργησε να διακριθεί αγωνιστικά μεταξύ των “Διασήμων” συμπαικτών του, δίνοντάς τους το προβάδισμα στο σκορ από τον πρώτο αγώνα, το οποίο όμως δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν, αφού στο υδάτινο στοιχείο η ομάδα υστερούσε έναντι των “Μαχητών” αντιπάλων τους.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, στηρίζουν τη συμμετοχή του Μιχάλη Αρναούτη στο ελληνικό reality μέσα από το προσωπικό ιστολόγιο που οι ίδιοι δημιούργησαν για τον αγαπημένο τους “Survivor των ρινγκ” στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/Michael-Arnaoutis-Survivor-Fans