Αποδεκατισμένη από ιώσεις και μικροτραυματισμούς, αναχωρεί σήμερα για το Δημοτικό Γυμναστήριο των Τρικάλων η 7μελής αποστολή της ομάδας Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής / Ελευθέρας Παίδων – Κορασίδων 2020 (15 – 16 Φεβρουαρίου).
Με τη συμμετοχή να ξεπερνάει τους 200 αθλητές και αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος και στα τρία στυλ του εθνικού Πρωταθλήματος Πάλης, ανοίγει αύριο η αυλαία με τους παλαιστές της ελληνορωμαϊκής, για το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το πούλμαν που για μία ακόμη φορά διέθεσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” για τη δωρεάν μετακίνηση των αποστολών του Δήμου Φυλής με αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος, αναχωρεί με προοπτικές για σημαντικές διακρίσεις.
Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Διονύση Κατηφόρη και Χρήστο Αθανασιάδη, οι ταλαντούχοι παλαιστές Σταύρος Μικρόπουλος, Γιώργος Μικρόπουλος, Γιώργος Συρόπουλος, Θοδωρής Αθανασιάδης, καθώς και η παλαίστρια Κωνσταντίνα Κατηφόρη, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κορασίδων με υπογραφή γονέα, θα παλέψουν για να κάνουν την ομάδα και την πόλη του Ζεφυρίου υπερήφανη.
Οι κόποι μιας πολύμηνης, σκληρής προετοιμασίας στις παλαίστρες του “Σπάρτακου”, αλλά και η ψυχή που καταθέτουν σε κάθε τους αναμέτρηση, είναι τα εφόδια που θα έχουν στις αποσκευές τους οι παλαιστές του Ζεφυρίου και που θα τους φέρουν πιο κοντά στη διεκδίκηση ενός τίτλου στο επικείμενο, ιδιαίτερα απαιτητικό σε επίπεδο αθλητών σε αυτές τις ηλικίες Πρωτάθλημα, το οποίο και αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκλονιστικές αναμετρήσεις!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει προγραμματίσει τη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων μέσω Live Streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της.