Στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης Νέων Ανδρών (Κ23), που διεξάγεται στα Σκόπια, ανέβηκε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης, αθλητής του παλαιστικού συλλόγου Α.Ο. Λεωντίδες Άνω Λιοσίων.
Ο Έλληνας πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής Πάλης, αθλητής του προπονητή Νίκου Αποστόλου, ύστερα από την ήττα του στα ημιτελικά από τον Ρώσο Σαργκσιάν, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας των 97κ. για το χάλκινο μετάλλιο.
Με τεχνική υπεροχή, ο Άνω – Λιοσιώτης παλαιστής κατάφερε σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, κόντρα στον Ουκρανό Βαλεντίν Σκλιαρένκο, να επιβληθεί με 3-1 στα σημεία και να φέρει έτσι το δεύτερο μετάλλιο για την χώρα μας στη διοργάνωση (μετά από αυτό του Κουγιουμτζίδη), αλλά και να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του!
Την τεράστια επιτυχία του Μιχάλη Ιωσηφίδη, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα της:
Ο συγκλονιστικός αγώνας του γίγαντα Ιωσηφίδη στο βίντεο που ακολουθεί: