Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής
Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής

Εμφανώς συγκινημένοι για την επιστροφή τους στη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής και με μεγάλη συμμετοχή γονέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στα γραφεία του Συλλόγου, το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου. Σε συνέλευση που προηγήθηκε της παραδοσιακής τελετής, τα μέλη ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. για τα πεπραγμένα καθώς και για τις ενέργειες που σχεδιάζονται ή έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Τόλιας, ιερέας του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στα Άνω Λιόσια και με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Χριστοδουλάκη να αφαιρεί το πρώτο κομμάτι της πίτας που αφιέρωσε στα δυναμικά μέλη της διοίκησης, σειρά πήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι που, στο σύνολό τους, επιβράβευσαν τις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για τα δικαιώματα και ένα καλύτερο μέλλον για κάθε οικογένεια.

Εξαίροντας τον αγώνα της παρούσης διοίκησης για να επανασυστήσει έναν Σύλλογο που να έχει υπόσταση και αξιοπρέπεια στην περιοχή, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Γιώτα Παππά τους αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας, με την προτροπή να συνεχίσουν ώστε να γίνει πράξη το χρόνιο αίτημα για την εξίσωση των γονέων τριών τέκνων με τις πολύτεκνες οικογένειες.

Για έναν Σύλλογο “ανθρωπιάς” έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, που προέτρεψε τα μέλη του να αποτελέσουν οι ίδιοι ασπίδα προστασίας για τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ο Δήμαρχος Φυλής, ο Χρήστος Παππούς αποδεδειγμένα ήταν και θα είναι σύμμαχος στο έργο τους. “Είμαστε κοντά σας!”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος, προσφέροντας δύο κομμάτια από την πίτα στα παιδάκια που διέκρινε πως με αγωνία περίμεναν τη στιγμή αυτή.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Ε.Σ.Ε. Νίκος Χατζητρακόσιας, αφιερώνοντας το κομμάτι του στα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών, επανέλαβε τη σαφή εντολή του Δημάρχου να λαμβάνεται μέριμνα για την καλή και ομαλή λειτουργία των σχολείων, ώστε τα παιδιά να αποκτούν τα εφόδια που χρειάζονται για να προχωρήσουν.

“Στον άνθρωπο που αποδεικνύει καθημερινά και επί σειρά πολλών ετών την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τα παιδιά και με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή Πάλης”, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής κ. Ανδρέα Χριστοδουλάκη, αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του ο Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Διονύσης Κατηφόρης, με τον οποίο τους συνδέουν αρκετά χρόνια φιλίας και συνεργασίας με την κοινή ενασχόλησή τους στον αθλητισμό.

Ιδιαίτερη αναφορά στον κοινό αγώνα με το Δ.Σ. του Συλλόγου να δοθεί νέα πνοή στον Σύλλογο, έκανε και ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας) κ. Δημήτρης Χριστοθανόπουλος, αφιερώνοντας το κομμάτι του στα παιδιά.

Καλή χρονιά ευχήθηκαν στις τρίτεκνες οικογένειες και στα μέλη του Συλλόγου και οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου, που παρευρέθηκαν στην “οικογενειακή” τελετή.

Επάνω