Με σταθερό ρυθμό οι προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στον Δήμο Φυλής

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Με αδιάκοπους ρυθμούς διενεργούνται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού από τα συνεργεία του Δήμου Φυλής. 

Βάσει του προγραμματισμού και των κατευθύνσεων που δίνονται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη, οι απολυμάνσεις, ως σημαντικό μέτρο αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, σε κοινόχρηστους χώρους των τριών δημοτικών ενοτήτων όπως οι πλατείες, οι τράπεζες, οι υπεραγορές τροφίμων, στους Προαστιακούς σταθμούς των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου, αλλά και σε κάθε σημείο της πόλης που παρατηρείται αυξημένη κίνηση πολιτών.

Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται εντατικά και συστηματικά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ενώ οι προληπτικές δράσεις επεκτείνονται όπου κάθε φορά κρίνεται απαραίτητο, σε εργασιακούς χώρους, δομές, υπηρεσίες και οργανισμούς του Δήμου.

Εκτεταμένη απολύμανση θα πραγματοποιηθεί και στο Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, το οποίο – σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Φυλής – θα παραμείνει κλειστό για αύριο, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, μετά την εμφάνιση 2ου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο μέσα στη βδομάδα, προκειμένου από Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια για εργαζόμενους και δημότες.