Με πλήθος επισήμων τα εγκαίνια του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού

Με πλήθος επισήμων τα εγκαίνια του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού
Με πλήθος επισήμων τα εγκαίνια του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού

Τον νέο πολυχώρο ψυχαγωγίας και πολιτισμού, το Κέντρο Νεολαίας & Πολιτισμού, εγκαινίασαν το απόγευμα της Κυριακής (10/02) τα μέλη του Συλλόγου Νέων Φυλής με «οικοδέσποινες» την Πρόεδρο Φωτεινή Κόκκινου και τη Γραμματέα του Συλλόγου Νατάσα Γκουτζικίδου, να υποδέχονται εγκάρδια τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο προκειμένου να συγχαρούν τα δραστήρια μέλη για τον ρόλο και τις πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν επί 6ετίας (από το 2013) παραγωγικά και εποικοδομητικά στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Φυλής!

 

 

Παρουσιάζοντας τη δράση του Συλλόγου μέσα από ένα σύντομο βίντεο, ακολούθησε ο αγιασμός της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που συνδυάστηκε με την τελετή εγκαινίων και ακολούθησε μία σύντομη αναδρομή των δράσεων του Συλλόγου από την κ. Κόκκινου, που συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά των φοιτητών με πούλμαν στις σχολές τους και με κάλυψη του κόστους από τον Δήμο Φυλής, το φεστιβάλ χειροποίητων και τη δημιουργία επιμορφωτικών, αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων. Η κ. Κόκκινου τόνισε επίσης ότι η παρουσία τόσων επισήμων σ’ αυτή τη γιορτή της εκπλήρωσης ενός «ονείρου» για τον Σύλλογο δείχνει έμπρακτα ότι πιστεύουν στην νεολαία και ο Σύλλογος πιστεύει στη συνέχιση της στήριξης της διοίκησης για να διατηρηθεί το έργο του και να κάνει ολοένα και περισσότερα βήματα, ενώ κλείνοντας προέτρεψε όλους να βρίσκονται στο πλευρό τους, γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να γίνουν όμορφα πράγματα για τον Δήμο Φυλής.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με τη σειρά του, αφού ομολόγησε ότι είχε αμφισβητήσει αρχικά το εγχείρημά τους, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική πορεία τους και που του απέδειξαν με τη δουλειά τους ότι αξίζουν πολλά και τόνισε: «Έχετε αποδείξει ότι όταν βασίζεται κανείς στη νέα γενιά, πετυχαίνει πολλά περισσότερα. Επειδή εγώ έχω σκοπό να βασιστώ στη νέα γενιά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας! Επειδή εδώ που είμαι θα ‘ρθείτε, κι εκεί που είστε ήμουν κάποτε, να μην ξεχνάτε ποτέ να αφήνετε τη σκυτάλη στη νέα γενιά, για να προχωράει μπροστά.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής κ. Φωτεινή Κόκκινου αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον Δήμαρχο, καθώς όπως επεσήμανε «δεν έχει πει ποτέ όχι, σε ό,τι του έχει ζητηθεί» και προετοίμασε τον κόσμο για δράσεις που έχουν από κοινού οργανώσει. Ο Δήμαρχος αφιέρωσε το κομμάτι του στην Γραμματέα του Συλλόγου και συγγραφέα κ. Νατάσα Γκουτζικίδου, με την ευχή να έχει πάντα συγγραφικές και προσωπικές επιτυχίες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κρητικούς χορούς από τον χορευτικό όμιλο του Αντώνη Βασσάλου και κέρασμα για όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας, οι Αντιδήμαρχοι Φυλής κ.κ. Θανάσης Σχίζας, Μιχάλης Οικονομάκης, Γιάννης Μαυροειδάκος, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Φυλής κ.κ. Γιάννης Κρεμύδας και Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου κ. Γιώργος Κούρκουλος, οι Αναπληρωτές δήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Αντωνόπουλος, Τζένη Μπάρα και Γιώργος Κρητικός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Σονίδης, Γιώργος Καραϊσκάκης (και πρόεδρος της «Γρίζας») και Γιώργος Κρητικός, ο τοπικός σύμβουλος Φυλής κ. Δημήτρης Κοψαχείλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Αβράμης και μέλη της δημοτικής παράταξης »Εύπολις», ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου κ. Βασίλης Νικολαϊδης, το Δ.Σ. του 7ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Ζωφριάς κα Ευαγγελία Κωβαίου, η πρόεδρος του συλλόγου »Αγαπώ Εθελοντισμό» κ. Έλενα Σερεπίσου, η πρόεδρος του συλλόγου »Αιγέας» κα Ιωάννα Καμπόλη και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής κ. Βασίλης Ριζούλης.

Σχόλια
Επάνω