Με παμψηφία πήρε τη "σκυτάλη" της προεδρίας στο ΣΥΝ. ΠΑ. ο Χρήστος Παππούς!

Με παμψηφία πήρε τη «σκυτάλη» της προεδρίας στο ΣΥΝ. ΠΑ. ο Χρήστος Παππούς!
Με παμψηφία πήρε τη «σκυτάλη» της προεδρίας στο ΣΥΝ. ΠΑ. ο Χρήστος Παππούς!

Νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς! Κατά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εξελέγη παμψηφεί ως ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ..

Να θυμίσουμε ότι εδώ και 10 μέρες (από τις 04/03 συγκεκριμένα) ο προηγούμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Καμπόλης, αντικαταστάθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής από τον κ. Γιώργο Καραϊσκάκη – εφόσον από τον Νοέμβριο του ’18 έπαψε να ανήκει στην παράταξη της πλειοψηφίας – αποτελώντας πλέον παρελθόν για τον Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ)

Τα εννέα παρόντα (από τα δέκα εν συνόλω) μέλη ψήφισαν το Χρήστο Παππού για τη θέση του Προέδρου και συγκεκριμένα: Τα τέσσερα μέλη που προέρχονται από το Δήμο Αχαρνών (Κασσαβός – Λαζάρου – Δασκαλάκης – Μιχαηλίδης), τα δύο του Δήμου Φυλής (Παππούς – Καραϊσκάκης) και οι τρεις εκπρόσωποι των Δήμων Διονύσου, Ασπροπύργου και Ωρωπού (Τσούκας – Μελετίου – Σιδέρης). Απουσίαζε η εκπρόσωπος του Δήμου Μεταμόρφωσης Μαρία Λυμπέρη.

Κατά τη συγκρότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε σώμα, εξελέγησαν Πρόεδρος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και μέλη οι Βασίλης Λαζάρου (Δήμος Αχαρνών) και Χρήστος Σιδέρης (Δήμος Ωρωπίων). Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Παναγιώτης Τσούκας (Δήμος Διονύσου).

Μετά την εκλογή του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμή που του έκαναν, τονίζοντας: «Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους. Θα προσπαθήσω, ώστε όλοι μαζί να διευρύνουμε το επίπεδο της συνεργασίας των Δήμων μας, με αντικείμενο την προστασία και την Ανάπτυξη της Πάρνηθας, που αποτελεί το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της Αττικής».

Σχόλια
Επάνω