Με ευχές, βραβεύσεις και προσφορά αθλητικού εξοπλισμού προς τους αθλητές, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φυλής, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς του Κολυμβητικού Συλλόγου Αρίων Φυλής.
«Καλή κολυμβητική σεζόν» ευχήθηκαν στους αθλητές και τους παρευρισκόμενους γονείς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Τσότσου και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής, καθώς και η Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Λία Καψή-Καπίρη.
Η Κατερίνα Τσότσου ευχαρίστησε τους αθλητές, τους γονείς και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη που προσφέρουν και ευχήθηκε τη συνέχιση της ίδιας δυναμικής πορείας του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» ευχήθηκε καλές προπονήσεις, επιτυχίες και διακρίσεις στα μεγάλα κολυμβητικά πρωταθλήματα, καθώς και άρση σύντομα των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, προκειμένου οι αθλητές να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στο άθλημα.
Ο Σύλλογος τίμησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας, ενώ πρόσφερε τιμητικές πλακέτες στον Γιώργο Μαυροειδή, τον Γιώργο Αβράμη και τη Λία Καψή- Καπίρη, για τη στήριξη και προσφορά τους προς τον Σύλλογο.
Παράλληλα βραβεύτηκαν οι διακριθέντες σε ελληνικά και διεθνή πρωταθλήματα, αθλητές κολύμβησης, Μαρία Δρασίδου, Νικόλαος Ντάνος, Αγγελική Ζαμαρία και Γιώργος Σπανουδάκης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση διαφόρων στυλ κολύμβησης από μικρούς και μεγάλους αθλητές και ακολούθησε η παράδοση αθλητικού υλικού από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού “Η Πάρνηθα” και χορηγούς του Συλλόγου, οι οποίοι επίσης τιμήθηκαν από τον Αρίωνα.