Με... "βαρύ οπλισμό" κατεβαίνει στις κάλπες η "Νέα Εποχή"!

Με… “βαρύ οπλισμό” κατεβαίνει στις κάλπες η “Νέα Εποχή”!
Με… “βαρύ οπλισμό” κατεβαίνει στις κάλπες η “Νέα Εποχή”!

Τα δύο νέα πρόσωπα – “βόμβες μεγατόνων” που ανακοινώθηκαν μέσα στο τελευταίο 10ήμερο από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη συστράτευσή τους με την παράταξη “Νέα Εποχή”, έχουν ήδη προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στα “ανοχύρωτα στρατόπεδα” της αντιπολίτευσης, καθώς τα όσα επί μήνες ευαγγελίζονταν για “δυναμικές παρουσίες στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”, με σιγουριά για την κατάκτηση του “δημαρχιακού θώκου”, μοιάζουν πλέον με στόχο που απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ από τα όνειρά τους…

Πρόκειται για δύο υποψηφιότητες με ιδιαίτερη δυναμική στον τόπο που δραστηριοποιούνται, με τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία και αδιαμφισβήτητη την εκτίμηση της προσφοράς τους από τους δημότες! Αν και για πολλούς δεν αποτελεί “έκπληξη” η υποψηφιότητά τους με την παράταξη του Χρήστου Παππού, καθώς είχαν από νωρίς “ανοίξει τα χαρτιά” τους εκφράζοντας την αναγνώριση και συμβάλλοντας στο έργο της διοίκησης του Δήμου Φυλής, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους αποτέλεσε ωστόσο μια… τυπική διαδικασία!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Γεωργιάδη, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γνωστοποίησε, επίσημα, το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα στη χοροεσπερίδα της ΓΡΙΖΑΣ, για να υπογραμμίσει, την ενωτική φυσιογνωμία της παράταξης, η οποία, όπως ανέφερε, εκπροσωπεί την πανσπερμία κοινωνικών ομάδων που κατοικούν στο Δήμο. Μάλιστα, χαριτολόγησε αποκαλώντας το Βασίλη Γεωργιάδη “Αρβανιτοπόντιο” επειδή, όπως είπε, μιλάει την αρβανίτικη διάλεκτο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε και τους ποντιακής καταγωγής Αντιδημάρχους του Γιώργο Αδάκτυλο και Γιώργο Σονίδη, οι οποίοι, όπως και ο Βασίλης Γεωργιάδης έχουν τα γραφεία τους στο “ποντιοκρατούμενο”ισόγειο του Δημαρχείου.

Άμεση συνεργασία με το Βασίλη Γεωργιάδη έχει και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, αφού στον Βασίλη Γεωργιάδη ο Δήμαρχος έχει αναθέσει καθήκοντα εντεταλμένου Συμβούλου για το πράσινο.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης έχει ενταχθεί, ψυχή τε και σώματι, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίνει τον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του τονίζει ότι η επιλογή του να ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου οφείλεται στο έργο της, αλλά και στην πεποίθησή του ότι μπορεί να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δηλώνει ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης θα βοηθήσει με την εμπειρία του και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει. “Ο Βασίλης έχει διατελέσει πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κι αυτό οφείλεται στις ικανότητές του. Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο” σημειώνει ο Χρήστος Παππούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ

Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Ραφτέλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ανακοίνωσε εχθές (05/03) ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Γιώργος Ραφτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι.

Είναι παντρεµένος µε την ποντιακής καταγωγής Σουσάνα Ιορδανίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Βασιλικής, του Στράτου και της Νίνας.
Εκλέχτηκε, το 2006, Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και διετέλεσε, στη δημοτική περίοδο 2007-2010, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του Δήμου Ζεφυρίου στο Σύνδεσμο για τα αδέσποτα ζώα (ΔΙΚΕΠΑΖ) και Αντιδήμαρχος. Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και στη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΑΠΗ και Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Γιώργος Ραφτέλης τόνισε. Ο Χρήστος Παππούς πέτυχε σημαντικά πράγματα αυτή την πενταετία και θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθεί για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο.”

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς καλωσόρισε το Γιώργο Ραφτέλη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και σημείωσε. 

“Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπος που, επειδή ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τα κοινά, είναι, σήμερα, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Δίκαια τον τιμούν με την ψήφο τους οι συνδημότες μας, γιατί γνωρίζει τα προβλήματα κι έχει αγωνιστεί για τη λύση τους. Αναγνώρισε την προσπάθειά μας την προηγούμενη πενταετία και θέλει να βοηθήσει. Θεωρώ τιμητική την παρουσία του στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.”

 

Επάνω