Κρούσμα κορωνοϊού στο 4ο Δημοτικό Ζεφυρίου - Κλείνει το σχολείο για 2 εβδομάδες

Κρούσμα κορωνοϊού στο 4ο Δημοτικό Ζεφυρίου – Κλείνει το σχολείο για 2 εβδομάδες
Κρούσμα κορωνοϊού στο 4ο Δημοτικό Ζεφυρίου – Κλείνει το σχολείο για 2 εβδομάδες

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε εκπαιδευτικός του 4ου Δημοτικού σχολείου Ζεφυρίου, όπως επιβεβαιώνει τόσο η Διεύθυνση του σχολείου όσο και η δημοτική αρχή. Η δασκάλα, που είναι ασυμπτωματική, υποβλήθηκε στο τεστ μετά από κρούσμα στο οικογενειακό της περιβάλλον και τα αποτελέσματα βγήκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Άμεσα ενημερώθηκε για το περιστατικό ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής που, κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον ΕΟΔΥ, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του σχολείου για 14 ημέρες (από Παρασκευή 2-10-2020 έως και 15-10-2020) και άμεσα ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Τέγος, ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος τους γονείς.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής έχουν τεθεί σε ετοιμότητα και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνέστησε ψυχραιμία και συμμόρφωση στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα επιτελέσει τα δέοντα και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των υπευθύνων του ΕΟΔΥ, προκειμένου να αναχαιτιστεί η διασπορά του ιού. 

Σημειώνεται ότι για το προσεχές διάστημα, οι μαθητές του 4ου δημοτικού Ζεφυρίου θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι και να παρακολουθούνται από τους γονείς τους, μήπως παρουσιάσουν συμπτώματα, ενώ και οι οικογένειές τους αναμένεται να λάβουν σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Επάνω