"Καυτές" καλοκαιρινές επιτυχίες για τις Ευπυρίδες Άνω Λιοσίων!

/
/
“Καυτές” καλοκαιρινές επιτυχίες για τις Ευπυρίδες Άνω Λιοσίων!
“Καυτές” καλοκαιρινές επιτυχίες για τις Ευπυρίδες Άνω Λιοσίων!

“Φωτιές” άναψαν στην άμμο οι αθλήτριες του κ. Ανδρέα Χριστοδουλάκη, του ομοσπονδιακού προπονητή του παλαιστικού συλλόγου Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ Άνω Λιοσίων, που κατέκτησαν 2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης που διοργανώθηκε σήμερα (28/07) στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή 15 παλαιστικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα!

Οι ταλαντούχες παλαίστριες των Άνω Λιοσίων που διακρίθηκαν με πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο είναι η Χριστίνα Δεμιρκάν (60kg) και Ζωή Χατσατούροβα (70kg) στις Γυναίκες, ενώ 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο απέσπασε η Ελπίδα Χατσατούροβα στις Κορασίδες!

Δεν ήταν φυσικά αυτές, οι μοναδικές επιτυχίες που κατέγραψε για φέτος το καλοκαίρι ο παλαιστικός Σύλλογος των Άνω Λιοσίων, καθώς είχε προηγηθεί η πολύ σημαντική 5η θέση της Δροσούλας Τζιανακοπούλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15, που διεξήχθη στην Πολωνία στα τέλη Ιουνίου και η οποία έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο που κατέκτησε με μία… “αμφιλεγόμενη νίκη” η αντίπαλός της Ντραχάνοβα (Ουκρανία) με 8-6.

Διψασμένες για επιτυχίες, οι αθλήτριες των Ευπυρίδων ξεκίνησαν να… “οργώνουν” τις παραλίες από τα μέσα Ιουλίου, με συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών στην άμμο στην Κατερίνη, απ’ όπου και κατέκτησαν χρυσά μετάλλια η Δεμιρκάν Χριστίνα στα 60kg και Αγόρω Παπαβασιλείου στα 70kg και ασημένιο μετάλλιο η Ζωή Χατσατούροβα στα 70kg, ανεβάζοντας με τις επιτυχίες τους τον παλαιστικό Σύλλογο Α.Ο. Ευπυρίδαι στην υψηλότερη θέση του βάθρου, στη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων!

Οι διακρίσεις, όμως, για τις σπουδαίες αθλήτριες του Ανδρέα Χριστοδουλάκη, δεν σταμάτησαν ούτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Νεανίδων στην άμμο, απ’ όπου τα 2 χρυσά μετάλλια που κρέμασαν στο λαιμό τους η Χριστίνα Δεμιρκάν και η Ζωή Χατσατούροβα, οδήγησαν τον Σύλλογο στην 3η θέση της κατάταξης ομάδων, αλλά απέσπασαν και οι ίδιες (όπως και η Αγόρω Παπαβασιλείου) την πρόκρισή τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019, που θα διεξαχθούν στην Πάτρα στα τέλη Αυγούστου! Στην ίδια διοργάνωση μάλιστα πριν από 2 χρόνια, στην Πεσκάρα της Ιταλίας, η Παπαβασιλείου είχε κατακτήσει την πρώτη θέση!!!

Η προετοιμασία λοιπόν, για τις τρεις Πρωταθλήτριες των Ευπυρίδων Άνω Λιοσίων δεν σταματάει εδώ, καθώς η διάκρισή τους σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση Beach Wrestling – για την οποία ορίστηκε προπονητής της Εθνικής ο κ. Ανδρέας Χριστοδουλάκης – είναι ο επόμενος στόχος τους και οι “Ευπυρίδες” Άνω Λιοσίων, γνωρίζουν καλά πως θα τον πετύχουν!

Επάνω