Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Ντάρδιζας χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε ο Εσπερινός της 7ης Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα εορτής της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η Λιτάνευση της Εικόνας με προπομπό την Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής που έδωσε τον εορταστικό τόνο. Ο εσπερινός ολοκληρώθηκε με την αρτοκλασία και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φυλής κι εξαίρετος παραδοσιακός ερμηνευτής Σπύρος Μπρέμπος καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε θερμές ευχές με τον Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και την ηγουμένη της Ιεράς Μονής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και στιγμιότυπα από τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Ντάρδιζας:

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …