Καλωσόρισμα

Αγαπητοί αναγνώστες / αγαπητές αναγνώστριες,

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ειδησεογραφικό site, gavata.news!

Από εδώ θα ασχοληθούμε με την παραπολιτική, θα σταθούμε με κριτική άποψη σε θέματα επικαιρότητας, θα αναλύσουμε κοινωνικά φαινόμενα, θα προβάλλουμε τοπικές ειδήσεις που αφορούν τον Δήμο Φυλής και γενικά θα χαλαρώσουμε για να απολαύσουμε μία πλούσια θεματολογία.

Μοναδικό στόχο αυτού του ιστότοπου αποτελεί η διαρκής, έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωσή σας.

Σκοπός μας είναι να προβληματίσουμε τον αναγνώστη, να διευρύνουμε τη σκέψη του, να διεγείρουμε τις αισθήσεις του, ή – πολύ απλά – να τον προκαλέσουμε!

Το GVT news θα ασχοληθεί με κάθε «ζώον δίπουν άπτερον» (ο ορισμός του Πλάτωνα για τον άνθρωπο) που διοικεί, εξουσιάζει, ή υπηρετεί την ανομία και τον παραλογισμό.

Με σεβασμό στα γεγονότα, τους αναγνώστες, αλλά και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, κάθε είδηση θα διασταυρώνεται ή θα έχει αναφορά στην πηγή της.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι μελλοντικά ίσως υπάρξουν κάποιες αναβαθμίσεις των υπηρεσιών μας, ώστε να επιτύχουμε την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

Στη διάθεσή σας είναι τα στοιχεία όλων των απαραίτητων ηλεκτρονικών μέσων (email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) προκειμένου να βοηθήσουμε την επικοινωνία σας μαζί μας.

Η άποψη και το σχόλιό σας θα εντείνουν την αμεσότητα που χαρακτηρίζει τη μετάδοση μιας είδησης μέσω του διαδικτύου. Αυτήν περιμένουμε και αυτή θα επιδιώξουμε…

Επάνω