«Καθάρισε» πάλι για τον Δήμο Φυλής ο Θανάσης Μπούρας!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας παρεμβαίνει “έργω κ’ ουκέτι μύθω”, για να δώσει λύσεις σε μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, λόγος εξάλλου για τον οποίο τρέφει της καθολικής εκτίμησης και του σεβασμού των πολιτών, των συναδέλφων του, καθώς και των δημάρχων, ιδιαιτέρως της εκλογικής του περιφέρειας, που στηρίζονται με ασφάλεια στην εμπειρία του για κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Μπούρας κατόρθωσε να περάσει από τη Βουλή, με “αστραπιαίες” ενέργειες και στην εκπνοή της κοινοβουλευτικής περιόδου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2023, μια κρίσιμη τροπολογία που λύνει τα χέρια του Δήμου Φυλής.

Η τροπολογία αφορά σε ορθή ερμηνεία διάταξης του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), η οποία εμπόδιζε την ένταξη μιας παλιάς οφειλής του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων, ύψους 9 εκατ. Ευρώ, στη συνολική ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο που έκανε ο Δήμος Φυλής, το 2015.

Όμως ο Θανάσης Μπούρας ήταν, για ακόμα μια φορά, εκεί που τον χρειαζόταν η εκλογική του περιφέρεια και χάρη στο κύρος και την εκτίμηση που απολαμβάνει από όλες τις πτέρυγες της Βουλής έκανε το χρέος του, δίνοντας αίσιο τέλος σε μια αγχωτική διαδικασία τεσσάρων ημερών.

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε, δημόσια, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τονίζοντας: «Ο Πρόεδρος έδειξε, για μια ακόμα φορά, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία για να βοηθήσει τους Δήμους και τους δημότες. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί με την ικανότητα και την εμπειρία του δίνει πάντα λύσεις. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, είναι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τους βουλευτές όλων των κομμάτων».

To site του Δήμου Φυλής …