Κάντε ησυχία, η αντιπολίτευση εργάζεται στο fb! Αποχή από την ημερίδα για την ασφάλεια των πολιτών!

Κάντε ησυχία, η αντιπολίτευση εργάζεται στο fb! Αποχή από την ημερίδα για την ασφάλεια των πολιτών!
Κάντε ησυχία, η αντιπολίτευση εργάζεται στο fb! Αποχή από την ημερίδα για την ασφάλεια των πολιτών!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η μικρή συμμετοχή των πολιτών αλλά ΚΥΡΙΩΣ η παντελής απουσία των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης από την ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής με την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής με θέμα την “Απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις και θέματα ασφαλείας πολιτών”, αφού ακόμη και οι ελάχιστοι… ΕΝΑΣ εξ’ αυτών που έδειξε ενδιαφέρον, αποχώρησε στο πρώτο τέταρτο της ώρας!

Η διοίκηση του Δήμου Φυλής έδωσε μία λαμπρή ευκαιρία στους πολίτες, αλλά κυρίως στους αιρετούς εκπροσώπους των δημοτών από την αντιπολίτευση, να απομακρυνθούν από τα όρια του… πληκτρολογίου τους και να αντιμετωπίσουν “κατάματα” την πραγματικότητα, θέτοντας στους άμεσα αρμόδιους τα θέματα της παραβατικότητας που απασχολούν την περιοχή – ένα θέμα εξάλλου που κυριαρχούσε στην προεκλογική τους… “ατζέντα”. Τους έδωσε την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς τους, να πιέσουν, να μεταφέρουν τις ανησυχίες τους, να απαιτήσουν εξηγήσεις, ακριβώς όπως έκαναν εχθές και οι εκπρόσωποι της διοίκησης, με τους λιγοστούς κατοίκους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – αλλά και να εισηγηθούν λύσεις.

Ωστόσο, ακόμη και η… πρόσκληση στην ημερίδα, που κοινοποίησαν όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, αντιμετωπίστηκε με σκωπτικό σχολιασμό από φίλα προσκείμενο στην αντιπολίτευση τοπικό blog: “Στην πόλη του ”0% παραβατικότητα” σύμφωνα με δηλώσεις του Παππού θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε τις απόψεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την ασφάλεια των δημοτών”, έγραψαν. Αν το ενδιαφέρον αυτό βέβαια περιελάμβανε και τη… συμμετοχή τους, θα ήταν περισσότερο πειστικό και ωφέλιμο για τους ανθρώπους που τους όρισαν να τους εκπροσωπούν στο δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια, επικουρώντας τον αγώνα της διοίκησης να δώσει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής, αλλά και όσων είχαν εκδηλώσει με την υποψηφιότητά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τη διάθεση να βοηθήσουν τον τόπο!

Αντ’ αυτού, προτίμησαν να βρίσκονται “απίκο” στα… πληκτρολόγιά τους, για να μη χάσουν την ευκαιρία να σπείρουν τις ψευδείς και ανυπόστατες “εντυπώσεις – φαντασιώσεις” τους, από την εκδήλωση την οποία… ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ!!! Οι “μαχητές του πληκτρολογίου” δεν αδιαφόρησαν απλά με την απουσία τους σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση, αλλά έσπευσαν να στρεβλώσουν και να παραποιήσουν την πραγματική εξέλιξή της!!!

Η “ημερίδα” – να σημειώσουμε, για όσους δεν γνωρίζουν – είναι μία εκδήλωση που περιλαμβάνει

ενημέρωση, συζήτηση και εισηγήσεις!

Σε αυτή τη βάση, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή ημερίδα, η οποία ξεκίνησε με μία γενικευμένη ενημέρωση σε θέματα σωστής οδικής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας, σε διάφορες περιπτώσεις εξαπάτησης (κυρίως ηλικιωμένων ατόμων) και αναφορά στα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες όλης της χώρας (κλοπές, ληστείες, κ.λ.π.) και δόθηκαν κάποιες οδηγίες για την αντιμετώπισή τους!

Εν συνεχεία, ο Διοικητής του Α.Τ. Άνω Λιοσίων, πήρε τη θέση του στο βήμα για να ακούσει προσεκτικά, να συζητήσει και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αφόρητα πιεστικά ερωτήματα που του έθεσαν τόσο οι εκπρόσωποι της διοίκησης, των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών ενοτήτων, καθώς και οι λιγοστοί πολίτες που παρευρέθηκαν, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή!!!

Αυτό, όμως, πώς να το γνωρίζουν οι “άρχοντες της παραπληροφόρησης” και της… “virtual reality επικοινωνίας”, που έχουν πάρει ειδίκευση στην δημιουργία εντυπώσεων μέσω κακόβουλων αναρτήσεων και σχολιασμών, εκείνοι που στη μετεωρική πορεία τους προς τη διοίκηση του τόπου στηρίχθηκαν όσο κανείς άλλος στα κοινωνικά δίκτυα…

Πώς να στηρίξεις την ΑΛΗΘΕΙΑ όταν ΑΠΕΧΕΙΣ από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και πώς να στηρίξεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όταν ΑΠΕΧΕΙΣ από την ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Ιδού η απόλυτη παραπληροφόρηση σε post που αναρτήθηκε από διαδικτυακή σελίδα που πρεσβεύει… “μόνο αλήθειες”:

Θεωρήθηκε, λοιπόν, “προπαγάνδα” η δημοσίευση της πρόσκλησης σε μία τόσο σημαντική ημερίδα και ήταν “ασήμαντα” τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών…

Ακριβώς για τον λόγο ότι κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό από το φιάσκο του προεκλογικού τους “αγώνα” μέσα από το facebook και εξακολουθούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών με διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών, σε επόμενο άρθρο μας θα παραθέσουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα θέματα που έθεσαν οι λιγοστοί πολίτες και η πλειοψηφία των εκπροσώπων της διοίκησης του Δήμου Φυλής προς τον Διοικητή του Α.Τ. Άνω Λιοσίων, για την ελλειπή αστυνόμευση της περιοχής, καθώς και τις απαντήσεις – υποσχέσεις που έλαβαν!

Τα λοιπά συμπεράσματα δικά σας…

Επάνω