Θεριεύει η... "Τετράποδη Αγάπη" με δωρεάν παροχές στην υιοθεσία ζώων, από την Daedaluslife!

Θεριεύει η… “Τετράποδη Αγάπη” με δωρεάν παροχές στην υιοθεσία ζώων, από την Daedaluslife!
Θεριεύει η… “Τετράποδη Αγάπη” με δωρεάν παροχές στην υιοθεσία ζώων, από την Daedaluslife!

Με την εξασφάλιση μιας σημαντικής δωρεάς από την Deadaluslife επιστέφεται το φιλοζωικό έργο της ομάδας εθελοντών της “Τετράποδης Αγάπης” (4feetlove)! Η δωρεά, που γίνεται σε αναγνώριση της αφοσίωσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς τους στην προστασία των αδέσποτων και έχει ως στόχο την ενίσχυση της φιλοζωικής κουλτούρας στην Ελλάδα, αφορά την παροχή ασφαλιστηρίου συμβολαίου για κάθε σκύλο που θα δίνεται για υιοθεσία!

Έτσι, η Wise Daedalus προσφέρει σε υιοθετήσεις αδέσποτων ζώων που θα γίνουν μεταξύ 10 Απριλίου και 10 Ιουλίου 2020, ΔΩΡΕΑΝ:

  • 2 κτηνιατρικές επισκέψεις ετησίως
  • Διαγνωστικές Εξετάσεις: Χωρίς όριο με συμμετοχή 40%
  • Ετήσιο εμβολιασμό με συμμετοχή
  • Κτηνιατρική κλινική εξέταση
  • Έλεγχο αυτιών και καθαρισμό
  • Οδοντιατρικό έλεγχο και συμβουλές

Ταυτόχρονα, σε πιο μεγαλόσωμους σκύλους ή σε ειδικές ράτσες, θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ το συμβόλαιο Νομικής Προστασίας, προϊόν μοναδικό στην Ασφαλιστική Αγορά, με τη συνεργασία και συμβολή της εταιρείας Arag Ελλάδος η οποία αποδεδειγμένα στηρίζει έμπρακτα την ενίσχυση της φιλοζωικής παιδείας.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει ήδη τοποθετήσει chip στο κατοικίδιό που υιοθετεί και έχει κάνει τους απαραίτητους εμβολιασμούς τότε η Wise Daedalus θα παρέχει το 80% της αξίας του συμβολαίου σε μετρητά.

Η εν λόγω ενέργεια γίνεται και σε συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία με εφαλτήριο την «Τετράποδη Αγάπη» καθώς και με επιλεγμένους ιδιώτες που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην προστασία των τετράποδων ζώων.

Η πρωτοβουλία της Wise Daedalus θα εφαρμοστεί πιλοτικά το πρώτο διάστημα παρέχοντας σε κάθε πολίτη ο όποιος αποφασίζει να υιοθετήσει αδέσποτο, όλες αυτές τις παροχές ΔΩΡΕΑΝ, με μόνη υποχρέωση και προϋπόθεση να προσκομίζεται το συμβόλαιο υιοθεσίας.

Σε συνέχεια της φιλοζωικής δράσης η εταιρεία θα στηρίζει με τροφές αρκετά σωματεία, ενώ τέλος Μαΐου θα παρουσιάσει νέο καινοτόμο προϊόν κάλυψης των ζώων συντροφιάς.

Τέλος, σε συνεργασία με νέα start up εταιρεία θα εγκαινιάσει πλατφόρμα πολύ-τιμολόγησης για την ασφάλιση ζώων συντροφιάς η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Αστική Ευθύνη Κτηνιάτρου
  • Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
  • Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου

Για ακόμα μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Arag Ελλάδος που στηρίζει και ενισχύει το φιλοζωικό έργο και την ανάπτυξη της φιλοζωικής ευαισθησίας στην χώρα μας. Από σήμερα στηρίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια της «Τετράποδης Αγάπης» και παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες όπως απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες:

www.hoolie.gr
www.daedaluslife.gr
www.adopt-one.pet

Πηγή: https://underwriter.gr

Επάνω