Η καλύτερη στάση αναψυχής για γονείς και παιδιά, η παιδική χαρά στο Πάρκο Πόλης!

Η καλύτερη στάση αναψυχής για γονείς και παιδιά, η παιδική χαρά στο Πάρκο Πόλης!
Η καλύτερη στάση αναψυχής για γονείς και παιδιά, η παιδική χαρά στο Πάρκο Πόλης!

Μία από τις καλύτερες στάσεις αναψυχής σε ολόκληρη την Αττική αποτελεί η πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά – πρότυπο στο Πάρκο Πόλης, στα Άνω Λιόσια, που απευθύνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο στην ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, όσο και στην ξεκούραση των κηδεμόνων τους!

Οι δυνατότητες άθλησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών, προσφέρεται μέσα από μια ποικιλία εντυπωσιακών πολυοργάνων που τοποθετήθηκαν και έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό παραμυθένιο, προκειμένου αυτά να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

«Αποτελεί πραγματικό “στολίδι” για την περιοχή μας, ανεπτυγμένη σε ένα περιβάλλον προσεχτικά μελετημένο, ασφαλές, με σύγχρονα πολυόργανα που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και συμβάλουν στη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη. Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας της, μετά την ανακαίνισή της, έγινε πόλος έλξης όχι μόνο για τους δημότες μας, αλλά και για τους επισκέπτες και κατοίκους όμορων Δήμων», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Κατασκευασμένη με ειδικές προδιαγραφές σε μια έκταση περίπου 3,5 στρεμμάτων, η μεγαλύτερη παιδική χαρά στον Δήμο Φυλής, προορίζεται για βρέφη, νήπια και παιδιά έως την ηλικία της προεφηβείας, καθώς και για παιδιά ΑμΕΑ. «Τα όργανα είναι τα πιο σύγχρονα που υπάρχουν, πιστοποιημένα για την ποιότητά τους και διαθέτουν πολλαπλές δραστηριότητες», υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο οποίος επιθεώρησε την παιδική χαρά και σε ώρες λειτουργίας.

 

Η παιδική χαρά στο Πάρκο Πόλης είναι πλήρως ανακαινισμένη καθώς αποξηλώθηκαν τα παλιά όργανα και τα παλιά δάπεδα ασφαλείας και τοποθετήθηκαν νέα. Ο Δήμος μάλιστα επέλεξε πολυόργανα από τα μεγαλύτερα στο είδος τους, αφού διέθετε μεγάλη έκταση. Έτσι το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό, χωρίς να περιορίζονται οι ελεύθεροι χώροι για τα παιδιά και τους γονείς.

Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν σύνθετο όργανο δραστηριοτήτων με αναρρίχηση και ισορροπία τύπου… “survivor”, σύνθετο όργανο με αναρρίχηση, καταφύγιο και τσουλήθρες, σύνθετο όργανο δραστηριοτήτων σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορούν να το αξιοποιούν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, νέες τραμπάλες ελατηρίου, καθώς και νέα δάπεδα ασφαλείας.

Παράλληλα, τα κιόσκια, οι πέργκολες και τα παγκάκια που διαθέτει, επιτρέπουν στους γονείς και συνοδούς να χαλαρώσουν παρακολουθώντας το παιχνίδι των παιδιών τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η νέα παιδική χαρά διαθέτει φύλακα κατά τις ώρες λειτουργίας της και είναι κατάλληλα περιφραγμένη.

 

Επάνω