Η... "δύναμη της συμμετοχής" της Ρούλας Πατήλα, στη "Νέα Εποχή"!!!

Η… «δύναμη της συμμετοχής» της Ρούλας Πατήλα, στη «Νέα Εποχή»!!!
Η… «δύναμη της συμμετοχής» της Ρούλας Πατήλα, στη «Νέα Εποχή»!!!

Με καθημερινές ανακοινώσεις έμπειρων αυτοδιοικητικών που προσχωρούν στον συνδυασμό του, με σκοπό να συνδράμουν στο αναγνωρισμένο έργο της διοίκησης για την ανάπτυξη του Δήμου Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς «θωρακίζει» το ψηφοδέλτιό του με δυναμικές παρουσίες! Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της συμμετοχής κ. Ελένης Λιάκου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της  διοικούσας δημοτικής παράταξης, «έσκασε» η είδηση της υποψηφιότητας της κ. Ρούλας (Σπυριδούλα) Πατήλα, η οποία – παρά το νεαρό της ηλικίας της – διαθέτει ήδη ένα πλούσιο και δραστήριο βιογραφικό στα κοινά του Δήμου!

Την υποψηφιότητα της Σπυριδούλας (Ρούλας) Πατήλα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
 
 
Η Ρούλα Πατήλα σπούδασε φυσικοθεραπεία και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, με ιδιαίτερη «προϋπηρεσία» στα θέματα αθλητισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (ΑΕΖ), Δημοτική Σύμβουλος Φυλής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, τη δημοτική περίοδο 2011-2014. Έχει επίσης ασχοληθεί με την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και σε ομάδες ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, όπως Παναχαϊκή, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, Ιωνικός, Αχαρναϊκός και Αιγάλεω. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟ Φυλής. 
 
Αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να είναι υποψήφια με την παράταξή του επειδή εκτιμά ότι πρόσφερε σημαντικό έργο την προηγούμενη πενταετία. «Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του πρόσφεραν την προηγούμενη πενταετία. Στρατεύομαι μαζί τους για να πάμε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατήλα. 
 
«Η Ρούλα είναι, πριν απ’ όλα, φίλη μου και έχει δείξει ότι θέλει να πάμε, όλοι μαζί, τον τόπο μπροστά. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη μετριοπάθεια και το πνεύμα συναίνεσης με το οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Συμφωνούμε ότι με συνεργατικό πνεύμα και δουλειά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και να συνεχίσουμε, ως Δήμος, την ανοδική μας πορεία», τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Ρούλας Πατήλα ο Χρήστος Παππούς.
Σχόλια
Επάνω