"Ζεφύρεια 2019": Θερμή υποδοχή του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Ζεφύρι!

“Ζεφύρεια 2019”: Θερμή υποδοχή του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Ζεφύρι!
“Ζεφύρεια 2019”: Θερμή υποδοχή του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Ζεφύρι!

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού οι κάτοικοι του Ζεφυρίου, ανήμερα του εορτασμού της πολιούχου Παναγίας Γρηγορούσας, εκδηλώνοντας την αγάπη τους στο πρόσωπό του με σφιχτές αγκαλιές, ζεστές χειραψίες και πλατιά χαμόγελα, σε κάθε γωνιά του Πάρκου “Κ. Λιάρος” που για μια ακόμη χρονιά φιλοξένησε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Ζεφύρεια 2019”!

Στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου στην πόλη που συγκέντρωσε το συντριπτικό ποσοστό του 62%, ένα ποσοστό που του πρόσφεραν απλόχερα οι δημότες στηρίζοντας το όραμά του να αλλάξει το ‘brand name’ της πόλης τους, ο Δήμαρχος, μιλώντας στο κατάμεστο από επισκέπτες πάρκο που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής για την κορύφωση των 5νθήμερων εορταστικών εκδηλώσεων “Ζεφύρεια 2019”, εξέφρασε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη τους.

“Υπόσχομαι εδώ, στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος”, ότι εγώ και οι συνεργάτες μου δεν πρόκειται να προδώσουμε ποτέ τη δική σας εμπιστοσύνη!”

Κάνοντας μάλιστα έναν επιγραμματικό απολογισμό των έργων που οδήγησαν τη διοίκηση στη συνέχιση της θητείας της, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς υπενθύμισε στους κάτοικους του Ζεφυρίου το “σημείο εκκίνησης”, το οποίο θα αποτελέσει και το εφαλτήριο για τη συνέχιση του έργου ανάπτυξης της περιοχής, αναφέροντας κάποια χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία Μονάδας Υγείας στο ΚΑΠΗ
 • Δημοτική Συγκοινωνία
 • Λειτουργία Προαστιακού Σταθμού
 • Ανακατασκευή των Κλειστών Γυμναστηρίων
 • Κατασκευή 6 νέων πλατειών
 • Πλήρη ανακατασκευή παιδικών χαρών
 • Φυσικό Αέριο
 • Κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού
 • Ανακατασκευή κτιρίου στο Αίθριο της Αττικής Οδού
 • Ασφαλτοστρώσεις
 • Αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίων
 • Ενεργειακή αναβάθμιση και αυτοτέλεια με αντικατάσταση οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED

“Σήμερα χτυπά η καρδιά της Φυλής εδώ στο Ζεφύρι, στο “Ζεφυράκι της καρδιάς μας” και μας αποδείξατε έμπρακτα ότι ο τόπος θέλετε να πάει μπροστά! Όλοι μαζί καταφέραμε αρκετά και ξανά, με τη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, θα καταφέρουμε περισσότερα. Βάζουμε τον πήχη ψηλά και προχωράμε αγκαλιασμένοι και ενωμένοι”, τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ενώ χαριτολογώντας, ολοκλήρωσε με μια προτροπή προς τη νεολαία του Δήμου: Να… “μην” ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ. του Δήμου Φυλής Θανάση Σχίζα και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Ε.Σ.Ε. Νίκου Χατζητρακόσια, καθώς – όπως επεσήμανε – αγωνίστηκαν σκληρά και θεωρούνται… ‘υπαίτιοι’ που ο Δήμος Φυλής είναι ο μοναδικός στην Αττική που μετά τον σεισμό του Ιουλίου, όλα τα σχολεία του επισκευάστηκαν και την Τετάρτη θα λειτουργήσουν κανονικά!

Προφανώς και αυτή η… “αποτρεπτική” νουθεσία του Χρήστου Παππού, είχε στόχο να απονείμει στους δύο συνεργάτες του και δημοσίως τα εύσημα για τον αδιάκοπο αγώνα τους και οι δημότες συναίνεσαν σ’ αυτή, αποζημιώνοντάς τους με το πιο δυνατό τους χειροκρότημα!!!

Επάνω