Ζεστές οι αίθουσες που θα υποδεχθούν τους μαθητές του Δήμου Φυλής!

Ζεστές οι αίθουσες που θα υποδεχθούν τους μαθητές του Δήμου Φυλής!
Ζεστές οι αίθουσες που θα υποδεχθούν τους μαθητές του Δήμου Φυλής!

Με οδηγίες των Προέδρων της Α/θμιας και Β/θμιας Ε.Σ.Ε. του Δήμου Φυλής, Γιάννη Κρεμύδα και Νίκο Χατζητρακόσια αντίστοιχα, όλες οι σχολικές μονάδες θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχθούν αύριο (10/01) τους μαθητές μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, οι οποίες πήραν φέτος μια… διήμερη παράταση εξαιτίας του «Τηλέμαχου»!

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πρόεδρος της Α/θμιας, κ. Γιάννης Κρεμύδας, κάλεσε τους Διευθυντές των Δημοτικών και τις προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να ενεργοποιήσουν από σήμερα το απόγευμα τα συστήματα θέρμανσης όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου τα νήπια, οι μαθητές και το προσωπικό να βρεθούν σε ζεστό σχολικό περιβάλλον, δεδομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται – κυρίως – για τις πρωινές ώρες.

 

Με ανάλογη ανακοίνωση και ο Πρόεδρος της Β/θμιας Ε.Σ.Ε., κ. Νίκος Χατζητρακόσιας, ενημέρωσε για τους προβλεπόμενους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου, κατόπιν επιτόπιας αυτοψίας που διενήργησε, σε κάθε σχολείο και σε συνεργασία με τις σχολικές καθαρίστριες, όπου κρίθηκε η ομαλή και εύρυθμη επαναλειτουργία τους. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε:

  • Επάρκεια πετρελαίου σε κάθε σχολείο
  • Απουσία φθορών σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών)
  • Καθαριότητα και απολύμανση στις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ
  • Σε τρία σχολικά προαύλια (4ο Γυμνάσιο και 3ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων και ΓΕΛ Δ.Ε. Φυλής) υπήρξε πάγος και ολισθηρότητα που όμως αναμένεται να εκλείψει με την αναμενόμενη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

 

Επάνω