Ευχαριστήριο μήνυμα της Ελένης Λιάκου που κατέκτησε την πρώτη θέση στις... καρδιές των δημοτών Φυλής!

/
/
Ευχαριστήριο μήνυμα της Ελένης Λιάκου που κατέκτησε την πρώτη θέση στις… καρδιές των δημοτών Φυλής!
Ευχαριστήριο μήνυμα της Ελένης Λιάκου που κατέκτησε την πρώτη θέση στις… καρδιές των δημοτών Φυλής!

Με 1.976 ψήφους (!) και με μεγάλη διαφορά, να προηγείται στην τελική κατάταξη ψήφων, οι δημότες Φυλής εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο της Δημοτικής πλέον Συμβούλου Ελένης Λιάκου, αλλά και στο έργο που παρήγαγε από τη θέση της Τοπικής Συμβούλου μαζί με τον εξίσου άξιο και αγαπητό στους δημότες Αντιδήμαρχο Χασιάς Σπύρο Μπρέμπο, ψήφοι με τις οποίες την έστεψαν… «Πρωταθλήτρια» των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 στον Δήμο Φυλής, ανάμεσα στα ικανότατα συνυποψήφια μέλη της ισχυρής ομάδας του Χρήστου Παππού, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής!

Η δυναμική και δραστήρια προσωπικότητα της κ. Λιάκου δεν πέρασε απαρατήρητη, δίνοντας μάλιστα «εξετάσεις» σε ένα… δύσκολο και απαιτητικό κοινό, τους δημότες της Χασιάς, κατορθώνοντας με τους συνυποψηφίους της να ανατρέψουν το επί πολλά έτη πλεονέκτημα των ψήφων που είχε η παράταξη του κ. Μπουραϊμη στο «χωριό»!

Συγκινημένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη για την απροσδόκητα υψηλή θέση που της πρόσφεραν τιμώντας τη με την ψήφο τους οι δημότες, η Ελένη Λιάκου υπόσχεται και προαναγγέλλει με ευχαριστήριο μήνυμά της ότι η ψήφος τους θα έχει αντίκρισμα καθολικό στον Δήμο Φυλής και τονίζει: «Μαζί σας θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο, μαζί σας προχωράμε και αναπτύσσουμε έναν Δήμο ισχυρό!»

 

Επάνω