Ευχές, βραβεύσεις και χαμόγελα στην κοπή της πίτας του συλλόγου "Α.Ο.ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ" Άνω Λιοσίων

Ευχές, βραβεύσεις και χαμόγελα στην κοπή της πίτας του συλλόγου «Α.Ο.ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» Άνω Λιοσίων
Ευχές, βραβεύσεις και χαμόγελα στην κοπή της πίτας του συλλόγου «Α.Ο.ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» Άνω Λιοσίων

Σειρά είχε ο ιστορικός παλαιστικός σύλλογος «Α.Ο. ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ» Άνω Λιοσίων, να βραβεύσει τις επιτυχίες που απέφερε η σκληρή και αδιάκοπη προσπάθεια της προηγούμενης αθλητικής σεζόν των ταλαντούχων αθλητών και του προπονητή τους Νίκου Αποστόλου, με την ευκαιρία της κοπής της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, η οποία συνοδεύτηκε με «πλούσιο» ευχολόγιο για συνέχιση της επιτυχούς πορείας του Συλλόγου από τους επίσημους καλεσμένους της εκδήλωσης, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (19/01), σε γνωστό κέντρο εστίασης της Χασιάς!

Ως άψογοι και φιλόξενοι οικοδεσπότες, ο νεότατος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης και ο καταξιωμένος στον χώρο του αθλητισμού ομοσπονδιακός προπονητής των … «Πρωταθλητών των Άνω Λιοσίων» κ. Νίκος Αποστόλου, υποδέχθηκαν τους αθλητές με τους συγγενείς τους, φίλους της Πάλης, καθώς και πλήθος επισήμων που έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν με ζεστά χειροκροτήματα την προσπάθεια που καταβάλλεται από το 1990, έτος ιδρύσεως του Συλλόγου, προκειμένου να διατηρείται ζωντανό το αρχαιότερο ελληνικό άθλημα της Πάλης, αλλά και να καταξιώνει αθλητικά τους νέους του Δήμου Φυλής, που δικαίως της αποδίδεται το προσωνύμιο της… «παλαιστομάνας φυλής»!

Από την πλευρά των επισήμων, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, ανακοινώθηκαν οι εξής παρουσίες: ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού $ Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Κρεμύδας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου κ. Γιώργος Κούρκουλος, η νομική σύμβουλος του Δήμου κ. Χρυσούλα Κουράση, ο προπονητής Πάλης του Συλλόγου «Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου» κ. Διονύσης Κατηφόρης, ο Γενικός Αρχηγός της Πάλης «Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου» και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου κ. Βασίλης Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης κ. Μιχάλης Ζουρίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής κ. Φωτεινή Κόκκινου, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Επιστημόνων κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής» κ. Παναγιώτης Λουμάκης και εκπρόσωπος της ομάδας παλαιμάχων του Ακρατήτου κ. Χάρης Βασιλείου.

Ο κ. Χαραλαμπίδης, αφού καλωσόρισε τους φίλους του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ευχήθηκε για μία καλή χρονιά και επιτυχίες στους αθλητές, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν αρωγοί στις επιτυχίες του Συλλόγου: Τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυροειδή για τη συνεισφορά τους. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους αθλητές, τον προπονητή και τους γονείς!

Το πρώτο κομμάτι της πίτας, ο Πρόεδρος του «Α.Ο. Λεωντίδες Άνω Λιοσίων», το αφιέρωσε στους αθλητές και στην ομάδα.

Χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, ο κ. Αποστόλου την απέδωσε στην αγάπη για το άθλημα της Πάλης και για τα παιδιά, τα οποία, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, «το μόνο που έχουν καταφέρει από ιδρύσεως του Συλλόγου, είναι να μας κάνουν υπερήφανους σε όλα τα μέρη του κόσμου! Έντεκα χρόνια συνεχόμενα η ομάδα μας έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Διακρίθηκε σε όλα τα μέρη της οικουμένης. Το 2017, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος χρυσός Ολυμπιονίκης, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης διακρίθηκε στην Ευρώπη και στον κόσμο! Πολλοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος και ακόμα περισσότεροι μπήκαν στο Πανεπιστήμιο! Το βασικότερο, όμως, επίτευγμα αυτής της ομάδας, είναι ότι φτιάχνουμε σωστούς ανθρώπους και αυτό είναι το «κλειδί» της επιτυχίας!», τόνισε ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών, που έκλεισε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στη διοίκηση του Δήμου που είναι «συνταξιδιώτες» και αρωγοί στο έργο του Συλλόγου.

Ο κ. Νίκος Αποστόλου αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους αθλητές που «ανέχονται» όλα αυτά τα χρόνια την πίεση των σκληρών προπονήσεων καθώς, εξήγησε: «Το άθλημα της Πάλης είναι ατομικό και πρέπει να περάσει η δύναμη μέσα από την ψυχή τους για να μπορέσουν να κερδίσουν τον αντίπαλο!»

Το μαχαίρι για την αφαίρεση του επόμενου κομματιού, παραδόθηκε διαδοχικά στον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στα παιδιά που θα πάνε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, να επιστρέψουν με χρυσά μετάλλια! Επιβεβαιώνοντας, δε, τα τελευταία λόγια του κ. Αποστόλου, ο Δήμαρχος τόνισε: «Ο προπονητής σας γίνεται όντως πολύ πιεστικός, αλλά μακάρι να είχα αυτή την πίεση στον Δήμο από όλους όσους ασχολούνται με τα αθλητικά, προκειμένου να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα!!!» 

Ο επόμενος ιεραρχικά και δικαιωματικά για κοπή της πίτας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργος Μαυροειδής, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και το 2019 και επεσήμανε ότι η διοίκηση του Δήμου πράγματι στηρίζει το σωματείο στις δράσεις του, αφιερώνοντας το κομμάτι της πίτας σε όλους τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο που ψηφίζουν κάθε φορά τις αποφάσεις για την ενίσχυση αυτού!

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Κρεμύδας, πρόσφερε το κομμάτι της πίτας στον προπονητή κ. Νίκο Αποστόλου, ευχόμενος για τη συνέχιση των επιτυχιών, καθώς οι στόχοι που θέτονται είναι κάθε φορά είναι όλο και υψηλότεροι και απολαμβάνει κι ο ίδιος την κατάκτησή τους καμαρώνοντας!

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου κ. Γιώργος Κούρκουλος τόνισε την πολυετή γνωριμία του με τον κ. Αποστόλου, από τη δεκαετία του ’90, που δημιουργήθηκε στο Ζεφύρι ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου και ήταν κι εκείνος που συνέβαλε συμβουλευτικά στη δημιουργία του τμήματος της Πάλης στο Ζεφύρι, ώστε να σημειώνει σήμερα εξίσου πολύ καλή πορεία! Ο κ. Κούρκουλος ευχόμενος για αγώνες χωρίς τραυματισμούς, αφιέρωσε το κομμάτι στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σ’ αυτό το επίπονο άθλημα.

Η νομική σύμβουλος του Δήμου κ. Χρυσούλα Κουράση, ευχόμενη για υγεία κι επιτυχείς αγώνες, συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στους οποίους και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας, που στηρίζουν ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, σύμβολο της ιστορίας της Ελλάδος!

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής», ο κ. Λουμάκης Παναγιώτης επεσήμανε το «οικογενειακό» πνεύμα με το οποίο λειτουργεί ο Σύλλογος και χαρακτηρίζοντας «αξιοζήλευτες» τις συνεχείς επιτυχίες του Συλλόγου για τις οποίες νιώθουν όλοι υπερήφανοι, τόνισε ότι αποτελούν σημείο αναφοράς για τον Δήμο Φυλής ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν είναι αυτό που νομίζουν κάποιοι«, δίνοντας έμφαση στο υγιές αυτό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Επιστημόνων, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, που επίσης κλήθηκε να κόψει ένα κομμάτι από την πίτα, το αφιέρωσε στον ελληνισμό όλου του κόσμου, ευχόμενος για μια καλή χρονιά.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου «Α.Ο. Λεωντίδες» Άνω Λιοσίων παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του αθλήματος από το Ζεφύρι, ο προπονητής Πάλης κ. Διονύσης Κατηφόρης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Βασίλης Νικολαϊδης, οι οποίοι από κοινού αφιέρωσαν το κομμάτι της πίτας στους αθλητές, με τον κ. Κατηφόρη να τονίζει ότι ο παλαιστικός Σύλλογος των Άνω Λιοσίων είναι μία «οικογένεια» και αυτό το αποδεικνύει η αναφορά του Δασκάλου στα «παιδιά του», κι ευχήθηκε να εξακολουθούν να λειτουργούν με αυτή την ενότητα!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης κ. Μιχάλης Ζουρίδης, ευχόμενος για υγεία, πολλά χαμόγελα στο 2019 και πάντα επιτυχίες, αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους αθλητές και τον προπονητή τους κ. Νίκο Αποστόλου.

Η κ. Φωτεινή Κόκκινου, πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής, αναφερόμενη στους «αφανείς ήρωες» που υπάρχουν σε όλους τους Συλλόγους στους οποίους γίνεται πολύ δυνατό έργο, τόνισε ότι για τον Σύλλογο «Α.Ο. Λεωντίδες» αυτός είναι ο κ. Αποστόλου, που έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη δημιουργία αυτής της «μεγάλης οικογένειας», και του αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας.

Το τελευταίο κομμάτι αφαίρεσε ο εκπρόσωπος της ομάδας παλαιμάχων του Ακρατήτου, ο κ. Χάρης Βασιλείου, με τις τυπικές ευχές για την τρέχουσα χρονιά, «παραδίδοντάς» το στους προέδρους του Ακρατήτου.

Ακολούθησε η βράβευση των εξής αθλητών:

Τσαγκάνης Γεώργιος για την εισαγωγή του στο τμήμα Νοσηλευτικής Πελοποννήσου
Μιχάλης Ιωσηφίδης για την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018, ο οποίος στις ευχαριστίες του δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει με ιδιαίτερη αναφορά τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργο Μαυροειδή, για την στήριξη που του παρέχουν στην προσπάθειά του, αλλά και σε όλη την ομάδα!
Δημήτρης Κοσιφόπουλος για τη μεγάλη προσφορά του στην Πάλη
Χαράλαμπος Ραπτόπουλος, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ελλάδος 2018
Φίλιππος Δερμικάν Πανελληνιονίκης 2018
Ηλίας Ασλανίδης Πρωταθλητής Ελλάδος 2018
Αραπάκης Απόστολος Πανελληνιονίκης 2018
Καλαϊδόπουλος Νικόλαος Πανελληνιονίκης 2018
Ασλανίδης Παναγιώτης Πανελληνιονίκης 2018
Μικρόπουλος Σταύρος Πανελληνιονίκης 2018 (λόγω απουσίας του νεαρού παλαιστή, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο παππούς του)

Το κομμάτι που «έκρυβε» το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν εκείνο που μοιράστηκε στον πατέρα ενός σπουδαίου και ταλαντούχου παλαιστή του Δήμου Φυλής, τον κ. Θάνο Συρόπουλο, πατέρα του Γιώργου Συρόπουλου, διακεκριμένου παλαιστή του «Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου»! Ο κ. Συρόπουλος απόλαυσε τα… πειράγματα του προπονητή κ. Διονύση Κατηφόρη και του Γενικού Αρχηγού της Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου κ. Βασίλη Νικολαϊδη, αλλά και το δώρο που ήταν 100 ευρώ καύσιμα της εταιρείας CYCLON!

Ο τυχερός της βραδιάς των Λεωντίδων, κ. Θάνος Συρόπουλος

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με ζωντανή μουσική και ατελείωτο χορό. Το χορευτικό μέρος της βραδιάς, βεβαίως, δεν θα μπορούσαν να «ανοίξουν» άλλοι από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τους παλαιστές του Συλλόγου, που σε μια κυκλική, ομαδική αγκαλιά – ακριβώς όπως λειτουργούν και στον Σύλλογο – μετέφεραν τις ικανότητές τους από τα ταπί στην πίστα, με τη διαφορά ότι δεν χρειάστηκαν την… τεχνική καθοδήγηση του προπονητή τους, που τους θαύμαζε για την ενότητά τους!

Το #gavatanews εύχεται στον παλαιστικό Σύλλογο των «Λεωντίδων» καλά παλέματα, χωρίς τραυματισμούς και η αθλητική ειδησεογραφία του site να συμπεριλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες του Συλλόγου, στα προσεχή Πρωταθλήματα!!!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του παλαιστικού Συλλόγου «Α.Ο. Λεωντίδες» Άνω Λιοσίων κ. Νίκος Αποστόλου, με τη σύζυγό του Βάνα και τον γιο τους Σάββα!

Το τραπέζι των πρωταθλητών!

 

Σχόλια
Επάνω