Επική γκάφα βουλευτή: Έκανε ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής στον ΥΠΕΣ... Κύπρου!

Επική γκάφα βουλευτή: Έκανε ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής στον ΥΠΕΣ… Κύπρου!
Επική γκάφα βουλευτή: Έκανε ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής στον ΥΠΕΣ… Κύπρου!

Ο Κρίτων Αρσένης – λέει – (ποιος Κρίτων, ποιος Αρσένης θα σας εξηγήσουμε παρακάτω) έκανε ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με τη «δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής». Σύντομα βέβαια κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι το έγγραφο με την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή απευθυνόταν σε… λάθος παραλήπτη, με αποτέλεσμα η γκάφα ολκής να κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου!!!

Ο 42χρονος Κρίτων (εκ του αρχαίου “κρίνω”) Αρσένης, γιος της Μαρίας και του Δημοκράτη (για τον οποίο ιδιαιτέρως τονίζεται στο βιογραφικό του πως δεν έχει καμία συγγένεια με την οικογένεια της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη), είναι βουλευτής στον Δυτικό τομέα Αθηνών με το κόμμα του “Γιάνη – με το ένα νι” Βαρουφάκη, το ΜέΡΑ 25.

Ο Κρίτων Αρσένης, λοιπόν, πρώην Ευρωβουλευτής, πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ανεξάρτητος/συνεργαζόμενος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πιστός – τουλάχιστον – στα περιβαλλοντικά του πιστεύω, έκανε την επίκαιρη ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής, ωστόσο υπέπεσε σε ένα “μικρό”… ατόπημα, αφού αυτή είχε ως παραλήπτη τον υπουργό Εσωτερικών… της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη, και όχι τον Έλληνα ΥΠΕΣ, Τάκη Θεοδωρικάκο!

Ιδού το αρχικό έγγραφο:

Λίγη ώρα αργότερα, βεβαίως, η επίκαιρη ερώτηση “διορθώθηκε”, για να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής ως… “ρητορικό ερώτημα”, εφόσον αυτή πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ!!!

 

Επάνω