Επιβιβάζονται στο "Φοιτητικό Λεωφορείο" από Δευτέρα (17/02) οι φοιτητές του Δήμου Φυλής!

Επιβιβάζονται στο “Φοιτητικό Λεωφορείο” από Δευτέρα (17/02) οι φοιτητές του Δήμου Φυλής!
Επιβιβάζονται στο “Φοιτητικό Λεωφορείο” από Δευτέρα (17/02) οι φοιτητές του Δήμου Φυλής!

Με προορισμό την Πολυτεχνειούπολη – Πανεπιστημιούπολη, επιβιβάζονται οι φοιτητές του Δήμου Φυλής στο “Φοιτητικό Λεωφορείο” που ξεκινά τα δρομολόγιά του τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, για τη μεταφορά τους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στο Πολυτεχνείο! Το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Φυλής και του Συλλόγου Νέων Φυλής, θα εξυπηρετήσει για μία ακόμη χρονιά την ταχύτερη και ασφαλή μεταφορά των σπουδαστών της πόλης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Το λεωφορείο των φοιτητών θα αναχωρεί καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών, για την Πανεπιστημιούπολη και το ΕΜΠ, στις 8:00 το πρωί από τον σταθμό του  Προαστιακού  Άνω Λιοσίων, μέσω Αττικής Οδού, και θα επιστρέφει 18:00 από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα Άνω Λιόσια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Φυλής αποτελεί τον μοναδικό Δήμο που τα δρομολόγια περιλαμβάνουν και επιστροφή των φοιτητών.

Μαζί με τη δράση “Ένα πακέτο για κάθε Φοιτητή”, ο Δήμος Φυλής κάνει πράξη την στήριξη των νέων

του Δήμου Φυλής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη του προγράμματος κα Φωτεινή Κόκκινου στο τηλ. 6986716331.

Επάνω