Επεισόδιο 2ο: Ο Αλέξανδρος είπε το ΝΑΙ!

Επεισόδιο 2ο: Ο Αλέξανδρος είπε το ΝΑΙ!
Επεισόδιο 2ο: Ο Αλέξανδρος είπε το ΝΑΙ!

Με ένα… «προσκλητήριο» επέλεξε να απαντήσει ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης το πολυπόθητο ΝΑΙ στο έτερο «προσκλητήριο – πρόκληση» που εδέχθη εχθές από τη συντονιστική επιτροπή! Με το σημερινό «προσκλητήριο – απάντηση» κηρύσσει και επισήμως πλέον τον «γάμο» των ανώνυμων πολιτών – που τον προσκάλεσαν κατ’ επιλογήν να τους οδηγήσει στης… εκκλησιάς την πόρτα (ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι «στις κάλπες των εκλογών») – με τον νέο τους ηγέτη (εν προκειμένω θα είναι ο «γαμπρός»)! Σας παρουσιάζουμε την πρόσκληση στο… μυστήριο:

Στην πρόσκληση – πρόκληση, λοιπόν, αναφέρονται τα προβλήματα που εντοπίζονται στον Δήμο, «εγκληματικότητα, χωματερή, περιβαλλοντική υποβάθμιση και ανεργία» (όπα, στάσου γιατί μπερδευτήκαμε! Αυτό το τελευταίο νομίζω πως μόνο ο άλλος ο Αλέξης το έχει αναλάβει…) καθώς και ότι «για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων χρειάζεται ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό σχέδιο» (σε προσεχώς επεισόδιο ίσως μάθουμε κάτι γι’ αυτό το σχέδιο) , αλλά και ότι είμαστε… προσκεκλημένοι στο «μυστήριο»!

Προσέξτε, μονάχα, μην την πατήσετε, γιατί στο «μυστήριο» αυτό προσκαλούνται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ! «Kαλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη» αναφέρεται ξεκάθαρα!

Εδώ είναι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, διότι πρέπει να γνωρίζετε όσοι επιλέξετε να είστε μάρτυρες αυτού του γάμου, ότι «έντιμος δεν είναι αυτός που επλύθη, αλλ’ αυτός που δεν ελερώθη«! Γι’ αυτό καλού – κακού, έχετε κοντά σας και ένα αποδεικτικό του… λευκού ποινικού μητρώου σας πριν αποφασίσετε να πάτε για τα ρύζια!

Δεν μπορεί. Ακόμα και σε μια περιοχή με «αυξημένη εγκληματικότητα», θα υπάρχουν μπόλικοι έντιμοι.

Super! Τι μας μένει τώρα πια; Να φανερωθούν οι καλεσμένοι…

Σχόλια
Επάνω