Εντυπωσίασε το "νέο αίμα" παλαιστών του Ζεφυρίου στο Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά!

Εντυπωσίασε το “νέο αίμα” παλαιστών του Ζεφυρίου στο Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά!
Εντυπωσίασε το “νέο αίμα” παλαιστών του Ζεφυρίου στο Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά!

Ελπιδοφόρο διαφαίνεται το μέλλον του αθλήματος της Πάλης στο Ζεφύρι, με τους λιλιπούτειους παλαιστές του Συλλόγου Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου να εντυπωσιάζουν το κοινό που παρευρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” την Κυριακή 01/12, για το Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Οι μικροί ταλαντούχοι παλαιστές του Ζεφυρίου, απέδειξαν ότι ο Σύλλογος διαθέτει ένα πολύ καλό δυναμικό στις μικρές κατηγορίες, αφού κατόρθωσαν να αποσπάσουν από τους αγώνες 2 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια!

Το χρυσό μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους οι Αθανασιάδης Θανάσης και Φουντής Δημήτρης, ασημένια οι Συρόπουλος Ιωσήφ, Τσουτσάνης Κώστας, Ψύχας Δημήτρης, Παλιούρας Μιχάλης και χάλκινα οι Νησιώτης Ορέστης, Κομίνης Ηλίας και Μαυρογιάννης Κωνσταντίνος.

Η παρθενική για κάποιους από τους συμμετέχοντες του Συλλόγου παρουσία στα αγωνιστικά ταπί, δεν εμπόδισε ωστόσο την εκρηκτική σε πολλές αναμετρήσεις εμφάνισή τους, γεγονός που αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην εξαιρετική δουλειά των προπονητών τους Διονύση Κατηφόρη και Χρήστου Αθανασιάδη, αλλά και σε μια προσπάθεια που στηρίχθηκε συναισθηματικά και εμψυχώθηκε από την παρουσία των μεγαλύτερων συναθλητών τους!

 

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την αγωνιστική απόδοση των αθλητών τους εξέφρασαν οι δύο προπονητές, αφού μέτρησαν τις δυνάμεις τους αγωνιζόμενοι αποτελεσματικά, με πείσμα και πάθος για επικράτηση έναντι εξίσου ταλαντούχων αθλητών της κατηγορίας τους.

Στο Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά έλαβαν μέρος 150 περίπου αθλητές (γεννηθέντες 2007 – 2012), από 10 παλαιστικούς συλλόγους και συγκεκριμένα από τους: Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ, Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΗΣΕΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΟΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Α.Ο. ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ και Δ.Α.Σ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τους αγώνες των λιλιπούτειων παλαιστών του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου:

 

Επάνω