Εκλογές στον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου: Νέα πρόσωπα ανέδειξε η κάλπη στη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου!

/
/
Εκλογές στον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου: Νέα πρόσωπα ανέδειξε η κάλπη στη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου!
Εκλογές στον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου: Νέα πρόσωπα ανέδειξε η κάλπη στη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου!

Στο Πνευματικό Κέντρο του Ζεφυρίου, υπό ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, στήθηκε την Κυριακή 09/06 η κάλπη για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που καλείται να συνεχίσει την ήδη προδιαγεγραμμένη ανοδική πορεία του ιστορικού αθλητικού συλλόγου Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου. Ο Σύλλογος, που παρελήφθη με δυσμενείς για τη συνέχιση της λειτουργίας του οικονομικές συνθήκες από το απερχόμενο Δ.Σ. και κατόρθωσε μέσα σε τρία χρόνια να ορθοποδήσει με την αρωγή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις χορηγίες ιδιωτών, καθώς και τη σημαντική συμβολή των μελών του – των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών τους σε αυτόν – μπαίνει πλέον σε νέα τροχιά εξέλιξης…

Στον σύντομο απολογισμό της 3ετούς θητείας του Συλλόγου (που σήμερα εκπροσωπεί τα αθλήματα Πάλης, Handball, Ποδοσφαίρου, Χορού και Αεροβικής γυμναστικής), ο Πρόεδρος Σωκράτης Σταυρόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανοδική πορεία του και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργο Μαυροειδή, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, τους Αναπλ. δημάρχους Γιώργο Αντωνόπουλο, και Μαρίνο Σαρλά, τον Πρόεδρο Τοπικού Ηλία Κοκκίνη και τον Πρόεδρο Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο, τους ιδιώτες χορηγούς, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους, ενώ ο Ταμίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εστίασε στην αποτελεσματικότητα της προσπάθειας διάσωσης του Δ.Α.Σ. από τον κίνδυνο κατάσχεσης και οριστικής διάλυσης, μέσω μιας υγιούς οικονομικής διαχείρισης.

Εγκαταλείποντας ακόμη και… τις παραλίες, 185 (!) μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, προκειμένου να καθορίσουν με την ψήφο τους τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό σώμα του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, δίνοντας το προβάδισμα σε δύο ανθρώπους που, σε αναγνώριση της αφιλοκερδούς προσφοράς τους και με ρόλο δραστήριο και καθοριστικό στις επιτυχίες της «ναυαρχίδας» των αθλημάτων του Ζεφυρίου, την Πάλη, άφησαν την προσωπική τους σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης: Τον Γενικό Αρχηγό Βασίλη Νικολαϊδη με 90 ψήφους και τον Θάνο Συρόπουλο με 77 ψήφους!

Με 73 και 70 ψήφους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και Σωκράτη Σταυρόπουλο, αντίστοιχα, ανανεώθηκε η θητεία των «παλαιοτέρων» μελών στο συμβούλιο, ενώ ένα ακόμη μέλος του αθλήματος της Πάλης, ο Μιχάλης Κομίνης, βρέθηκε με 61 ψήφους στην 5η – σε σύνολο σταυρών – θέση προτίμησης από τα μέλη του Συλλόγου. Με την εκλογή του Γενικού Αρχηγού του Handball Τάκη Πήλιουρα (57 ψήφοι) και της μοναδικής γυναικείας παρουσίας στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, Πωλίνας Μούτσιου (27 ψήφοι), συμπληρώθηκε το νεοεκλεγέν 7μελές συμβούλιο του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Συγκεκριμένα, για το Δ.Σ. έλαβαν:

Βασίλης Νικολαϊδης 90

Θάνος Συρόπουλος 77

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 73

Σωκράτης Σταυρόπουλος 70

Μιχάλης Κομίνης 61

Τάκης Πήλιουρας 57

Πωλίνα Μούτσιου 27

Ελένη Ντούκα – Τσουτσάνη 23

Προκόπης Τσιακανίκας 20

Κώστας Παπαγρηγορίου 13

Δημήτρης Γεωργόπουλος 9

Θανάσης Βυθούλκας 6

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Καίτη Βλαβιανού 82

Μαρία Ξαγοράρη 52

Αγάθη Σερέπα 39

Με μια λιτή ανακοίνωση, το τμήμα Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου ευχαρίστησε στη διαδικτυακή ομάδα, τα μέλη που τους τίμησαν με την ψήφο τους:

«Το τμήμα Πάλης του Αθλητικού Συλλόγου Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τα μέλη του, που σε αναγνώριση του αγώνα που γίνεται για την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών της πόλης μας, εξέλεξαν και τα 3 δραστήρια υποψήφια μέλη μας (Βασίλη Νικολαΐδη, Θάνο Συρόπουλο και Μιχάλη Κομίνη) στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια – από θέση διοικητικής ευθύνης πλέον – για την αθλητική καταξίωση των παιδιών μας, ανοίγοντας μέσα από τον αθλητισμό, νέους ορίζοντες στη ζωή τους!!!«

 

Επάνω