"Εκθρονίστηκε" ο Δημήτρης Καμπόλης από τον ΣΥΝ.ΠΑ.!

«Εκθρονίστηκε» ο Δημήτρης Καμπόλης από τον ΣΥΝ.ΠΑ.!
«Εκθρονίστηκε» ο Δημήτρης Καμπόλης από τον ΣΥΝ.ΠΑ.!

Παρελθόν αποτελεί από εχθές (04/03) ο Δημήτρης Καμπόλης για τον Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) καθώς, κατά τη χθεσινή 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φυλής και μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αντικατάστασή του από τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Καραϊσκάκη.

Ο Γιώργος Καραϊσκάκης ορίστηκε στη θέση του Δημήτρη Καμπόλη, επειδή ο τελευταίος, μετά την ανεξαρτητοποίησή του τον Νοέμβρη του ’18, έπαψε να ανήκει στην παράταξη της πλειοψηφίας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης, στη θέση του Δ. Καμπόλη

Μετά την κοινοποίηση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής στο ΣΥΝ.ΠΑ, θα συγκληθεί, αμέσως, το Διοικητικό του Συμβούλιο, προκειμένου να εκλέξει νέο Πρόεδρο, που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καμπόλη. Το Δ.Σ. του ΣΥΝ.ΠΑ αποτελείται από 10 μέλη, τα οποία ορίζονται ανάλογα με τον πληθυσμό των 6 Δήμων που τον συγκροτούν. Σύμφωνα με τους πληθυσμούς των Δήμων στην απογραφή του 2011, ο Δήμος Αχαρνών διαθέτει 4 έδρες στο Δ.Σ. του ΣΥΝ.ΠΑ, ο Δήμος Φυλής 2 και οι Δήμοι Διονύσου, Ωρωπού, Ασπροπύργου και Μεταμόρφωσης από 1 έδρα. Το δεύτερο από τα μέλη του Δ.Σ. που προέρχεται από το Δήμο Φυλής είναι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Εμφανώς ενοχλημένος από την απόφαση του Δ.Σ. για την αποπομπή – αντικατάστασή του, ο Δημήτρης Καμπόλης «προειδοποίησε» τους δημοτικούς συμβούλους για το εξής: «Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι, όποιος με αντικαταστήσει, να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος… Γιατί από το 2010 έως και σήμερα, η Πάρνηθα δεν έχει καεί. Κοιτάχτε, σας χτυπάω το καμπανάκι. Γεια σας.»

Εντύπωση προκαλεί, βεβαίως, το γεγονός ότι ο μέχρι εχθές Πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ. δεν θυμήθηκε ότι – σίγουρα η Πάρνηθα δεν κάηκε… ολοσχερώς – αλλά μέσα στη 10ετία που ανέφερε, τις είχε τις… «φωτίτσες» της:

https://www.youtube.com

http://www.kathimerini.gr

 

Σχόλια
Επάνω