Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στην κοπή πίτας του Εθνικού Πανοράματος!

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στην κοπή πίτας του Εθνικού Πανοράματος!
Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στην κοπή πίτας του Εθνικού Πανοράματος!

«Χατ τρικ» πέτυχε στην εκδήλωση του Εθνικού Πανοράματος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς καθώς, εκτός από την ευτυχία να χαίρει της θερμής υποδοχής του κόσμου που συμμετείχε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Πανοράματος, δύο ακόμη νέες, δυναμικές υποψηφιότητες, ανακοινώθηκαν για τα ψηφοδέλτια της «Νέας Εποχής»!

Πρόκειται για τους Δανιγγέλη Νίκο, πτυχιούχο Πολιτικών Επιστημών και Καλαφάτη Αντώνη, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δύο νέοι, δραστήριοι άνθρωποι, επιστήμονες, με καλλιεργημένη καριέρα και πλούσιο βιογραφικό, που είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ανάπτυξη της περιοχής!

Ο πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, Δανιγγέλης Νίκος

 

Ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης

Βιογραφικά στοιχεία των νέων υποψηφίων

Ο Νίκος Δανιγγέλης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αγαπάει πολύ τον τόπο που έζησε και μεγάλωσε. Θέλει να συμμετάσχει ενεργά «στην υλοποίηση του οράματος του Χρήστου Παππού για μια σύγχρονη, λειτουργική , φιλική, έξυπνη και πράσινη πόλη». Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τα Άνω Λιόσια είναι η Αρκαδία, εξ ου και η ενασχόλησή του για πολλά χρόνια με τον σύλλογο Αρκάδων. Ο Νίκος Δανιγγέλης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. 

Ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης είναι χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας. Διατηρεί τρία ιατρεία σε Αθήνα, Μεταμόρφωση και Άνω Λιόσια και δίνει μεγάλη σημασία στη σχέση και την επικοινωνία γιατρού και ασθενή. Αποφάσισε να συνταχθεί στη μάχη του σταυρού με την παράταξη «Νέα Εποχή» γιατί πιστεύει ακράδαντα πως «μόνο ο Χρήστος Παππούς έχει το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, τη θέληση και το σχέδιο για να αλλάξει οριστικά σελίδα αυτός ο τόπος».

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» και Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, τονίζει σχετικά με τις νέες υποψηφιότητες:

«Δυο αξιόλογοι και δραστήριοι επιστήμονες, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο και να ενισχύσουν με τη φρεσκάδα των ιδεών τους, τις προσπάθειες μας, προστίθενται σήμερα στη «Νέα Εποχή». Τους καλωσορίζω στην παράταξη. Κυρίως τους καλωσορίζω στους αγώνες και τη σκληρή δουλεία που κάνουμε για να υλοποιήσουμε ένα αξιόπιστο, φιλόδοξο και πρωτοποριακό για τη χώρα πρόγραμμα. Προχωράμε μπροστά και δημιουργούμε τον σύγχρονο, πρότυπο, πράσινο Δήμο που αξίζει σε όλους μας. Νίκο και Αντώνη καλώς ήρθατε. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Σχόλια
Επάνω