Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες στην "ουρά" για την παράταξη του Χρήστου Παππού!

Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες στην «ουρά» για την παράταξη του Χρήστου Παππού!
Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες στην «ουρά» για την παράταξη του Χρήστου Παππού!

Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες επιλέχθηκαν από την… «ουρά» που έχει δημιουργηθεί για στήριξη των ψηφοδελτίων της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», οι οποίες ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. Πρόκειται για την υποψηφιότητα της κ. Παρασκευής (Βιβής) Κουρούβανη (καθηγήτρια φυσικής – μαθηματικών) και του κ. Γιώργου Μαρπίνη (τεχνολόγος – ακτινολόγος), οι οποίοι θα συμμετέχουν πλέον επίσημα με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Η Βιβή Κουρούβανη είναι γέννημα-θρέμμα της συνοικίας Ζωφριά, όπου ζει με το σύζυγό της, προϊστάμενο των ΕΛ.ΤΑ. Ζωφριάς, Βασίλη Τόλη και τα παιδιά τους Ευρυδίκη και Αλκιβιάδη.

Σπούδασε μαθηματικά στην Αθήνα και έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτει τριαντάχρονη φροντιστηριακή εμπειρία στη μέση εκπαίδευση, ως καθηγήτρια φυσικής και μαθηματικών.

Είναι λάτρης της παράδοσης και ενεργό μέλος του ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς.

Καλωσορίζοντάς την στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι με την οικογένεια της Βιβής τον συνδέει πολύχρονη φιλία.

«Την εκτιμώ ιδιαίτερα για το χαρακτήρα και την επιστημονική της κατάρτιση. Είναι πολυδιάστατος άνθρωπος και χαίρομαι που πήρε την απόφαση να αναμιχθεί ενεργά με τα δημοτικά. Διαθέτει εμπειρία από την παρουσία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και θα βοηθήσει», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Ο Γιώργος Μαρπίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια, όπου ζει μέχρι και σήμερα με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους. Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας.

«Με το Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλλει στον Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί την τελευταία πενταετία. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο», σημειώνει ο κ. Μαρπίνης.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστράτευση του Γιώργου Μαρπίνη, τονίζοντας:

«Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθειά μας. Τον καλωσορίζω στην παράταξη και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του.»

 
Σχόλια
Επάνω