Δωρεάν κολύμβηση για την αγωνιστική ομάδα Πάλης Ζεφυρίου!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας Πάλης Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου για τα επερχόμενα Πρωταθλήματα, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “ΠΑΡΝΗΘΑ” κ. Γιώργος Μαυροειδής, διέθεσε 2 ώρες δωρεάν προπόνησης τον μήνα στο Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του νέου έφορου του αθλήματος, κ. Βασίλη Νικολαϊδη, προκειμένου να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των αθλητών με αυτή την καινοτομία για τα προπονητικά standards εκγύμνασης στην Πάλη: Με κολύμβηση!

Οι παλαιστές του αγωνιστικού τμήματος του Δ.Α.Σ., παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό την πρώτη τους προπόνηση (το Σάββατο 16/09) , ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της προπονήτριας κολύμβησης του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΑΡΝΗΘΑ” κ. Δήμητρας Ψαριανού και δήλωσαν ανυπόμονοι μέχρι να συμμετέχουν και στην επόμενη!

Δεν θα είναι υπερβολή να ομολογήσω ότι για εμάς, τη μικρή – μα… θαυματουργή – “οικογένεια” της Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, το όνομα του κ. Γιώργου Μαυροειδή, θα είναι συνυφασμένο με τη ραγδαία εξέλιξη του αθλήματος στην πόλη του Ζεφυρίου, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Φυλής…” 

Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον προπονητή της ομάδας Πάλης Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, κ. Διονύση Κατηφόρη, ο οποίος – με ήθος που αρμόζει σε έναν πρώην πρωταθλητή – νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους της διοίκησης του Δήμου, που πίστεψαν στα παιδιά του Ζεφυρίου και εξακολουθούν να ενισχύουν με κάθε μέσο την προσπάθειά τους, προκειμένου να αναδείξουν την “άλλη όψη του νομίσματος” και να αποδείξουν μέσα από τις διακρίσεις τους, ότι η πόλη τους ΔΕΝ είναι μόνο ναρκωτικά, πυροβολισμοί και ανομία. Είναι και αθλητές με πείσμα και μαχητικότητα, που ονειρεύονται να φτάσουν ψηλά… Πολύ ψηλά τον τόπο τους!

Ο κ. Διονύσης Κατηφόρης συμπληρώνει: “Θα χαρακτηριζόμουν τουλάχιστον αγνώμων, βέβαια, αν δεν αναγνώριζα δημοσίως το γεγονός ότι αρωγοί και συνοδοιπόροι σ’αυτές τις επιτυχίες των “παιδιών” μου ήταν και είναι επίσης – πλάι στον κ. Γιώργο Μαυροειδή – ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σχίζας που μας εξασφάλισαν πριν από ένα χρόνο μία αξιοπρεπή “στέγη” που στερούμασταν όλα αυτά τα χρόνια, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Ηλίας Κοκκίνης – έφορος του αθλήματος και Πρόεδρος Τοπικού, που μας παρείχαν απαραίτητο αθλητικό υλικό, καθώς και οι… “λοιποί συγγενείς”, οι γονείς των αθλητών μας δηλαδή, που αγκαλιάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη το άθλημα και την προσπάθεια των παιδιών τους!”, ενώ κλείνοντας τονίζει:

“Η παραχώρηση δωρεάν προπόνησης από τον κ. Γ. Μαυροειδή στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ήρθε απλά να επισφραγίσει την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο μας και την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό! Τον ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε με… πολλές διακρίσεις στα Πρωταθλήματα!!!”