Δυναμικό παρόν του Δήμου Φυλής στην 3η Έκθεση Attica Green Expo (29/05 – 01/06)

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Δυναμικό παρόν δίνει κι εφέτος ο Δήμος Φυλής στην 3η Έκθεση Attica Green Expo που διοργανώνεται από 29 Μαϊου μέχρι 1η Ιουνίου 2024 στο Κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο.

Πρόκειται για την πρώτη βιωματική έκθεση στην Ελλάδα, ένα Eco Meet Δημοσίων και Ιδιωτικών Φορέων, που δραστηριοποιούνται στις πράσινες τεχνολογίες και το περιβάλλον, όπου θα παρουσιαστούν έργα και υπηρεσίες των παραπάνω, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτοί διάλογοι και θα προβληθούν οι διεθνείς τάσεις, με προσανατολισμό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ένα υγιές περιβάλλον.

Στην πρόκληση της συμμετοχής σε μία έκθεση – θεσμό για το περιβάλλον, που αποτελεί σημείο συνάντησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολίτη και της νέας γενιάς, ανταποκρίθηκε με δικό του Περιβαλλοντικό Περίπτερο, ο Δήμος Φυλής, με σκοπό την ανάδειξη των εν εξελίξει πρωτοποριακών περιβαλλοντικών στόχων που έχει θέσει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Δυναμικό παρόν του Δήμου Φυλής στην 3η Έκθεση Attica Green Expo (29/05 - 01/06)

Την ευθύνη της διοργάνωσης και παρουσίασης των υπηρεσιών έχει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, με τους συνεργάτες του Δημάρχου, Γιάννη Λιάκο και Σπυριδούλα Ζάχαρη.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …